Ak Partili Sarı: "Bayraklı İçin Çıkış Yolu 30 Mart" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Sarı: "Bayraklı İçin Çıkış Yolu 30 Mart"

Ak Partili Sarı: "Bayraklı İçin Çıkış Yolu 30 Mart"

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, 30 Mart tarihinin Bayraklı için çıkış yolu olacağını söyleyerek, “O gün Bayraklı’da güneş bir başka doğacak.

25.02.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, 30 Mart tarihinin Bayraklı için çıkış yolu olacağını söyleyerek, "O gün Bayraklı'da güneş bir başka doğacak. İzmir'i saran AK Parti güneşi kalkınmanın habercisi olacak" dedi. Yönetime geldiklerinde insanların yaşam tarzı, düşünce yapısı gibi farklılıklara asla müdahalelerde bulunulmayacağının teminatını da veren Sarı, "Aksine bu farklılıklar bizlerin zenginliğidir" ifadesinde bulundu.

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi ve Özkanlar pazaryerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Ziyaret programından önce partisinin belediye meclis üyeleriyle motivasyon toplantısında bir araya gelen İsmail Sarı, beraber sahaya çıktığı yol arkadaşlarıyla genel değerlendirmeler yaparak yeni görev dağılımlarını paylaştı. Sık sık yapılan istişare toplantılarını sürdüren İsmail Sarı, toplantının ardından Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'nde temaslarda bulundu.

FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR

Bayraklı'yı karış karış gezen, vatandaşın sorunlarını yerinde dinleyip çözüm yolları üreten AK Partili İsmail Sarı, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'ni bir baştan bir başa gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Yaklaşık üç saat süren mahalle ziyaretinde esnafın sıkıntılarının hemen hemen aynı olduğunu ve yerel yönetimlerden çok fazla şikayet aldığını belirten İsmail Sarı,mahalle sakinlerinin kendisini sıcak karşılamasından hayli memnun kaldığını dile getirdi. Yönetime geldiklerinde insanların yaşam tarzı, düşünce yapısı gibi farklılıklara asla müdahalelerde bulunulmayacağının teminatını veren Sarı, "Aksine bu farklılıklar bizlerin zenginliğidir. Benim herkesin düşüncesine saygım var. Herkes istediği gibi yaşar, istediği gibi düşüncesini savunur. Zaten bizlerinde amacı insanlarımızın yaşam tarzına karışmak değil, onların rahatını sağlamak, refah yaşamlarını daha da güzelleştirmektir" diye konuştu.

30 MART ÇIKIŞ YOLU OLACAK

Mahalle ziyaretinin ardından Özkanlar pazar yerinde temaslarını sürdüren AK Partili İsmail Sarı, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti, sorun dinledi. 30 Mart tarihinin Bayraklı'da sıkıntıların aşılabilmesi için çıkış yolu olacağını söyleyen Sarı, "O gün Bayraklı'da güneş bir başka doğacak. İzmir'i saran AK Parti güneşi kalkınmanın habercisi olacak" dedi. Pazarda tezgahı olmadığı için yerde satış yapmak zorunda kalan bir esnafın, "Pazarda bile düzeni sağlayamayan bir yerel yönetim Bayraklı'da nasıl düzen sağlar" sözleri üzerine İsmail Sarı, "Düzenin var olduğu bir belediye hizmeti Bayraklı'da egemen olacak. Kışın soğuk günlerinde esnafın yerde tezgah açmak zorunda kalması benim zoruma gidiyor. Modern hayatta artık bu tür sorunlarla karşılaşmak bir ayıptır. Bayraklı 'da Pazar sorunu kalmayacak. Sizlerin desteğini almak bize güç veriyor. İşimize daha sıkı sarılıyoruz. İlgisizlikten yakınan esnafımızın her daim yanında olacağız" şeklinde konuştu.

MÜTEVAZI BAŞKAN ADAYI

Bayraklı'nın benimsediği ve sevdiği Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, oyun parkında gördüğü çocuklarla da ilgilenmeyi ihmal etmedi. Çocuklarla futbol maçı yapan, pazar esnafının ikramlarını geri çevirmeyen ve hatıra fotoğrafı çekilmek isteyen herkesle tek tek anları ölümsüzleştiren İsmail Sarı, Bayraklılılar tarafından mütevazı başkan adayı olarak anılıyor. Özellikle esnaf ziyaretlerinden memnun kalan ahali, bu ilginin her zaman olması konusunda İsmail Sarı'ya ricada bulundu. Yoğun çalışmalar arasında mola veren İsmail Sarı ve ekibi pazarda gözleme hazırlayan hanımların yerini tercih etti. Sarı daha sonra kaldığı yerden ziyaretlerine devam etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Sarı: 'Bayraklı İçin Çıkış Yolu 30 Mart' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement