AK Partili Vekilden Genel Kurulda Afişli Tanıtım - Son Dakika
Güncel

AK Partili Vekilden Genel Kurulda Afişli Tanıtım

AK Partili Vekilden Genel Kurulda Afişli Tanıtım

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, TBMM Genel Kurulu'nda Ağrı ve ilçelerinde hükümet tarafından yapılan yatırımları büyük karton afişlerle anlattı.

14.10.2014 17:10  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, TBMM Genel Kurulu'nda Ağrı ve ilçelerinde hükümet tarafından yapılan yatırımları büyük karton afişlerle anlattı. MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Genel Kurul salonunun panayır alanını çevrildiğini belirterek tepki gösterdi. TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu ise, "Bu kadar devasal bir pankart beklemiyordum" yanıtı verdi.

TBMM Genel Kurulu saat 15.00'da TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu yönetiminde açıldı. Gündem dışı konuşmaların ardından AK Parti Grubunun Genel Kurul gündeminin ve çalışma saatlerinin yeniden düzenlenmesine ilişkin önerisi görüşülmesine geçildi. Söz alan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, kürsüye yanında üzerinde Ağrı ve İlçelerine yapılan yatırımların görsel olarak gösterildiği 5 adet büyük karton afişle geldi. Burada hükümetin yaptığı yatırımları anlatan Çelebi, kürsünün önüne gelerek kartonların üzerindeki görselleri Genel Kurulda anlattı.Tanıtımı biten kartonları ise AK Parti sıralarının ön tarafında oturan milletvekilleri sıranın önüne çekti. Bu tanıtım ise milletvekilleri arasında gülüşmelere de yol açtı.

Çelebi'nin konuşmasının ardından ayağa kalkarak söz alan MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Genel Kurulun panayır alanına çevrildiğini belirterek tepki gösterdi. Milletvekillerinin konuşmalarını yanlarında getirdikleri görsellerle de yaptığının daha öncede örnekleri olduğunu belirten TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu ise, "Bu kadar büyüğünü beklememiştim, bilmiyorum. Boyutlarına sayın vekiller dikkat etmeli. Fazla büyük olmasın. Ben böylesi devasal bir pankart beklemiyordum" dedi.

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan ise, "Bu yöntem doğruysa, yarından itibaren burası panayıra döner. Yarın sinevizyona kadar döndürürse birisi o zaman buranın bir ciddiyeti kalmaz" diye tepki gösterdi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Partili Vekilden Genel Kurulda Afişli Tanıtım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement