Akhisar Belediyespor-Beşiktaş Maçına Doğru - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor-Beşiktaş Maçına Doğru

Spor Toto Süper Lig'de 23 Nisan Cumartesi günü oynanacak Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçının biletleri yarından itibaren satışa çıkacak.

18.04.2016 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 23 Nisan Cumartesi günü oynanacak Akhisar Belediyespor- Beşiktaş maçının biletleri yarından itibaren satışa çıkacak.

Akhisar Belediyespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Beşiktaş maçının biletleri yarın saat 14.00'ten itibaren satışa sunulacak.

Daha önceki sezonlarda Galatasaray ve Fenerbahçe için gerçekleştirilen ekstra tribün uygulamasının bu sezon da Beşiktaş için yapılacağı, siyah-beyazlı taraftarların müsabakayı Gediz kale arkası ve Akigo maraton tribünlerinden izleyebileceği kaydedildi.

Ev sahibi ekibin taraftarlarının ise karşılaşmayı VIP, kapalı ve Spil kale arkasından izleyebileceği belirtildi. Akigo maraton tribününden kombinesi olan taraftarların kombinelerinin kapalı tribün için geçerli olacağı açıklandı.

Biletlerin, yarından itibaren passo.com.tr, Akhisar Spor Salonu, Manisa 19 Mayıs Stadı ve İzmir Atatürk Stadı gişeleri ile Beşiktaş Kartal Yuvası'ndan satılacağı ifade edildi.

Bilet fiyatlarının kale arkaları 70 lira, Akigo maraton 100 lira, kapalı 105 lira ve VIP 110 lira olarak belirlendiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor-Beşiktaş Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement