Aksaray Valiliği'ne Atanan Ataklı Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Aksaray Valiliği'ne Atanan Ataklı Görevine Başladı

Aksaray Valiliği'ne atanan Şeref Ataklı, yeni görevine başladı Ataklı: "Bundan sonra devraldığımız bayrağı mümkün olduğunca ileriye götürmeye gayret edeceğiz"

21.02.2014 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Valiliği'ne atanan Şeref Ataklı yeni görevine başladı.

Valilik önünde düzenlenen karşılama törenine, Aksaray Vali Vekili Kubilay Ant, Belediye Başkanı Nevzat Palta, İl Jandarma Komutanı Mehmet Aytekin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Arslan ve protokol üyeleri katıldı.

Karşılama töreninin ardından makamına geçen Ataklı, burada yaptığı konuşmada, kendisine verilen görevi en güzel şekilde yerine getireceğini ifade etti.

Ataklı, Aksaray'ın Orta Anadolu'nun güzide bir vilayeti olduğunu belirterek, "Bu ilimize, elimizden geldiği kadarıyla bütün kamu görevlileri, il ve daire müdürleri, birim amirleri, sivil toplum kuruluşlarıyla el birliğiyle hizmet için gayret edeceğiz. Bizim önceliğimiz insan. İnsana hizmet. İnsanın huzuru, güvenliği, mutluluğu ve refahı için ne gerekiyorsa, devletimizin bize vermiş olduğu imkanlar ve sorumluluklar nispetinde sağlamış olacağız" diye konuştu.

Aksaray'a daha önce hizmeti geçmiş bütün valilere ve kamu görevlilerine teşekkür eden Ataklı, "Bundan sonra devraldığımız bayrağı mümkün olduğunca ileriye götürmeye gayret edeceğiz. Allah yardımcımız olsun. El birliği içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde, karşılıklı güven ve dayanışma anlayışı içerisinde hizmetimizi sürdüreceğiz" dedi.

Şeref Ataklı'nın özgeçmişi

Burdur'un Bucak ilçesinde 1964 yılında dünyaya gelen Şeref Ataklı, ilk ve orta öğretimini Bucak'ta tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1986 yılında mezun oldu.

Memuriyet hayatına 1987 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde dernek denetçisi olarak başladıktan sonra, 1988 yılında Yozgat Kaymakam Adayı olarak atandı. 1990-1991 yıllarında İçişleri Bakanlığı'nca İngiltere'de bir yıl süreyle dil öğrenimi ve mesleki eğitim gördü. Hamamözü, Doğanyol ve Gölbaşı Kaymakamlığı, Ordu Valiliği Hukuk İşleri Müdürlüğü ve Kastamonu Vali Yardımcılığı görevlerini yürüten Ataklı, 2005 yılında Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Genel Sekreterliği görevine atandı.

2010'un eylül ayında İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri kadrosuna atanan Ataklı, 14 Şubat'ta yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Aksaray Valiliğine getirilmişti.

Ataklı, evli ve iki çocuk babası. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aksaray Valiliği'ne Atanan Ataklı Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement