Akşehir Belediyesi'nden Bin 600 Çanta ve Kırtasiye Seti - Son Dakika
Yerel

Akşehir Belediyesi'nden Bin 600 Çanta ve Kırtasiye Seti

Akşehir Belediyesi\'nden Bin 600 Çanta ve Kırtasiye Seti

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla ihtiyaç sahibi bin 600 öğrenciye kalem, çanta, silgi, defter, pastel boya, kuru boya, kalemtıraş gibi 11 çeşit malzemeden oluşan kırtasiye seti ve çanta dağıttı.

15.09.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla ihtiyaç sahibi bin 600 öğrenciye kalem, çanta, silgi, defter, pastel boya, kuru boya, kalemtıraş gibi 11 çeşit malzemeden oluşan kırtasiye seti ve çanta dağıttı.

Akşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan bin 600 çanta ve kırtasiye yardımı, Akşehir'deki ilk ve orta dereceli okul müdürlüklerine teslim edildi. Akşehir Belediyesi, tarafından hazırlanan çantalar, belediye yetkililerince okulların açılmasından bir hafta önce tüm okullar tek tek dolaşılarak ihtiyaçları oranında dağıtıldı. İlköğretim Haftası etkinlikleri nedeniyle Tarık Buğra İlkokulundaki törenin ardından Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'e bu okul için belirlenen adetteki çanta ve kırtasiye setlerini teslim etti. Törene, Başkan Akkaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yiğit'in yanı sıra; Garnizon Komutanı İkmal Albay Erdal Canol, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, İlçe Emniyet Müdürü Şener Kolay, İlçe Müftüsü Karabey Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs katıldı.

Başkan Akkaya, eğitime büyük önem verdiklerinin altını çizerek, "Öğrencilerimizin başarısı için biz de belediye olarak elimizden geldiğince onlara destek sağlamaya çalışıyoruz. Bilindiği gibi hükümetimiz tarafından çocuklarımızın kitapları her öğretim yılı başında sıralarının üzerinde hazır ediliyor. Biz de belediye olarak öğrencilerimizin kırtasiye, çanta gibi ihtiyaçlarını sağlamaya çalışıyoruz. Çanta ve Kırtasiye setlerimizi çocuklarımızı rencide etmeden okul müdürlüklerine teslim ediyoruz. Onlarda ihtiyaç sahibi öğrencileri belirleyerek öğrencilerimize teslim ediyorlar" dedi.

Gelişmiş bir ülkenin iyi eğitim almış bireylerden oluşacağına vurgu yapan Başkan Akkaya, bu nedenle çocukların en iyi şekilde ve kalitede eğitim alması gerektiğini belirterek, "Akşehir'imiz eğitimde gerçekten çok başarılı, geçtiğimiz hafta üniversite sınavında Türkiye genelinde derece yapan öğrencilerimize de diğer öğrencilerimize örnek olması amacıyla ödüllendirdik. Ben bu başarıları sağlayan başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Biz de belediye olarak her zaman eğitime olan destek ve katkılarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tekrar 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diliyorum" dedi.

Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya eğitime verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve beraberindekiler, Akşehir Bahçelievler Ortaokulu'nu da ziyaret ederek bu okulun ihtiyacı olan çanta ve kırtasiye setlerini de okul müdürlüğüne teslim etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir Belediyesi'nden Bin 600 Çanta ve Kırtasiye Seti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement