Aktiffelsefe'den 25 Yıllık Gönüllü Adımlar! - Son Dakika
Güncel

Aktiffelsefe'den 25 Yıllık Gönüllü Adımlar!

Aktiffelsefe\'den 25 Yıllık Gönüllü Adımlar!

Felsefe, Kültür, Gönüllülük alanlarında yaptıkları çalışmalarla adından söz ettiren Yeni Yüksektepe Kültür Derneği 25.yılını İzmir Sanat Kültürpark'ta yaptığı törenle coşkuyla kutladı.

25.11.2014 15:07  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Törene, Aydın, Manisa, Alsancak, Karşıyaka, Buca ve Bornova şubelerinin üyelerinin yanı sıra İzmir İl Afet Acil Durum Müdürü Faruk Uner, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Göksan, Er Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, Görmeyenleri Koruma Derneği Başkanı Haldun Kırkık, Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Cevdet Uçan ve çeşitli kuruluşların yöneticileri katıldı.

Filozoflar Geçidi Sergisi'nin açılışının ardından, 25 yıllık etkinliklerin barkovizyon gösterisi izlendi. 25 yıllık Gönüllü Adımlar'a destek veren kişi ve kurumlara plaketleri Ege Bölge Şube Başkanları tarafından takdim edildi. Camerata Smyrna Üflemeli Çalgılar Beşlisinin muhteşem konseri ve Kadir Sonuk'un dans gösterisi beğeni ile izlendi. Konser bitiminde 25.Yıl pastası kesildi.

Törenle ilgili açıklama yapan Ege Bölge Koordinatörü Ahmet Dildan şunları söyledi: "25 yıldır ülkemizin 12 ilindeki 17 şubemiz ve 1 temsilciliğimizle daha iyi insan, daha iyi dünya için adımlar atıyoruz. Bilgelik aşkı olan Felsefe çalışıyoruz ve bunun uygulaması olarak binlerce sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Bunlardan bazılarının isimlerini sayacak olursak; Okul tadilatları, ekip olma ,depremle birlikte yaşam, nezaket, hijyen, sürdürebilirlik, ekoloji, eğitimleri, mutlu çocuk yetiştirme sanatı ,hayat stajı seminerleri, enstrüman, oyuncak kampanyaları, arama kurtarma çalışması ve ekoloji faaliyetleri. Ayrıca bilim, sanat ve kültürel alanda konferanslar, doğa ve tarihi geziler geçekleştirdik. 25 yılda felsefe–kültür-gönüllülük alanlarında toplam 14.090 faaliyetle 634.100 katılımcıya ulaştık. Bu yıllar boyunca emek veren tüm gönüllü üyelerimize, dostlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarına çok teşekkür ediyoruz. Birlikte bilinçle, sevgiyle güzellikler ürettiğimiz nice yıldönümleri diliyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktiffelsefe'den 25 Yıllık Gönüllü Adımlar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement