Aktiffelsefe'den "HEP Birlikte Mutluluğu Yakalamak Konferansı! - Son Dakika
Güncel

Aktiffelsefe'den "HEP Birlikte Mutluluğu Yakalamak Konferansı!

Aktiffelsefe\'den "HEP Birlikte Mutluluğu Yakalamak Konferansı!

Şehitler Ortaokulu Özel Eğitim 6. Sınıf öğrencisi Serhat Yıldıra'nın "Bir Okul Macerası" adlı ilk kitabının imza gününü düzenledi.

09.06.2015 14:07  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konferansa Manisa ve İzmir'den birçok STK'nın yanı sıra ailesi, yakınları, okul müdürü ve öğretmenleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Nuray Çevirmeci, İzmir Görme Engelliler Derneği Genel Sekreteri Namık Kemal Çetiner, Görme Engelliler Federasyon Başkanı Haldun Kırkık, 6 Nokta Körler Derneği başkan Vekili Hüseyin Pehlivan, Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu, Buca Engelliler Derneği Başkanı Kamuran Parıltı, Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivanoğlu, Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği Mahperi Serpil Dede, Şehitler Ortaokulu Müdürü Mustafa Ergüven katıldılar.

Manisa'da yaptığı birçok sosyal ve kültürel etkinlik ile ön plana çıkan Aktiffelsefe yine bir ilke imza attı. Türkiye'de ilk kez bir özel sınıf öğrencisinin kitap yazmasına destek oldu. 48 sayfalık polisiye tarzı kitap" Bir Okul Macerası" adını taşıyor .Aktiffelsefe Manisa Temsilciliği , Serhat'ın bu başarısının benzer durumdaki diğer kişiler için de örnek ve umut olacağını dile getiren Aktiffelsefe Manisa Temsilcisi Emel Tokuyan , Serhat'ın ikinci kitabının da yolda olduğunun müjdesini verdi.

Etkinliğin başında Serhat Yıldıra ile sahneye çıkan Manisa İl Temsilcisi Emel Tokuyan "Felsefe birlik ve bütünlük bilincini anlatır. Birbirimize elverdiğimiz mutlu ettiğimiz ölçüde mutlu olabileceğimizi söyler. Serhat'ın bu önemli gününde, yanımızda olan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Cengiz Ergün ve sosyal işler bölümüne, büyük bir cömertlikle bilgisini paylaşan Celal Bayar Üniversitesi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Özmen'e ve değerli konuklarımıza katılım ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Celal Bayar Üniversitesi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Özmen Konferansta "Mutluluk pek çok faktöre bağlıdır. Ancak bunun başında sevgi ve beraberinde saygı gelir. Mutlu olan kişi çevresini de mutlu eder. Çevresi mutsuz olan biri mutlu olamaz. Aynı zamanda masallardaki sonsuz mutluluk kavramı diye bir şey hayatın doğasında yoktur. Değerleri merkeze almış kişiler mutlu olurlar. Mutluluk bir süreçtir, yoldur. Amaç değildir. Mutluluk paylaşıldıkça çoğalır." dedi.

Belediye Sosyal İşler Müdürü Nuray Çevirmeci konferans sonunda çiçek takdim ederek, Prof. Dr. Erol Özmen'e ve bu projeyi gerçekleştiren Aktiffelsefe'ye teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktiffelsefe'den 'HEP Birlikte Mutluluğu Yakalamak Konferansı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement