Aktur, Genel Merkez Binasının Temelini Attı - Son Dakika
Yerel

Aktur, Genel Merkez Binasının Temelini Attı

Aktur, Genel Merkez Binasının Temelini Attı

TÜVTURK'ün alt işleticisi AKTUR, Araç Muayene İstasyonları İşletmeciliği A.Ş.'nin tamamlayacağı merkez binasının temelini düzenlenen törenle attı.

14.12.2013 10:39  Güncelleme: 08:17

TÜVTURK'ün İzmir, Denizli, Aydın ve Manisa illerindeki alt işleticisi AKTUR, Araç Muayene İstasyonları İşletmeciliği A.Ş.'nin 5 ayda tamamlayacağı genel merkez binasının temelini düzenlenen törenle attı.

İzmir, Manisa, Aydın ve Denizli'de araç muayene istasyonlarını işleten Tüvtürk İş Ortağı Aktur Araç Muayene İstasyonları İşletmeciliği A.Ş.'nin yeni genel merkez binasının temeli törenle atıldı. İzmir-Sarnıç Araç Muayene genel merkez binası yaklaşık 5 ayda tamamlanacak.

BİN 400 METREKARE ALAN

Aktur genel merkez binasının temel atma törenine, Akça Holding ve Aktur Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Göksan, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Turkuaz Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yaşar, Akça Holding Genel Koordinatörü Cemal İpekoğlu, Aktur A.Ş. Genel Müdürü Mehmet İlem, Akça Holding Finans Direktörü Turan Göksan'ın yanı sıra Akça Holding, Turkuaz Grubu ve Aktur'un yöneticileri katıldı. Dört ilde kurulu 20 sabit ve 4 seyyar araç muayene istasyonunu işleten Aktur Araç Muayene İstasyonları İşletmeciliği A.Ş.'nin gelecek planları doğrultusunda hayata geçirdiği genel merkez binasının temel atma töreni personelin ve konukların katılımı ile dualarla gerçekleştirildi. Toplam bin 400 metrekare alana sahip ve iki kat olarak planlanan Aktur Genel Merkez binası, son teknoloji kullanılarak inşa edilecek. Toplantı ve eğitim salonları bulunan genel merkez, şirketin lojistik ihtiyaçlarını da cevap verecek. Bina aynı zamanda personelin sürekli eğitim ihtiyaçlarının karşılanması açısından da büyük öneme sahip. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aktur, Genel Merkez Binasının Temelini Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement