Akyurt'un Gelişimi Başlangıç Noktası Bugünlere Gelişi ve Yarınları" Paneli - Son Dakika
Güncel

Akyurt'un Gelişimi Başlangıç Noktası Bugünlere Gelişi ve Yarınları" Paneli

Ankara'nın Akyurt ilçesinde Ankara Kulübü Derneği Akyurt Şubesince "Akyurt'un Gelişimi Başlangıç Noktası Bugünlere Gelişi ve Yarınları" paneli düzenlendi.

10.05.2016 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Akyurt ilçesinde Ankara Kulübü Derneği Akyurt Şubesince "Akyurt'un Gelişimi Başlangıç Noktası Bugünlere Gelişi ve Yarınları" paneli düzenlendi.

Akyurt Kültür Merkezi Necip Fazıl Konferans Salonu'ndaki panelin moderatörlüğünü Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan yaptı.

Panelistler Eski Sağlık Bakanlarından Halil Şıvgın, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve Eski Belediye Başkanı Fedai Yağcı konuşmalar yaptı.

Şıvgın, ilçede çok güzel dostları bulunduğunu anlatarak, Akyurtluların kendisini unutmadığını söyledi.

Akyurt'un ilçe olması için çok çaba sarf ettiğini belirten Şıvgın, şöyle konuştu:

"1990 yılında rahmetli Turgut Özal'ın yardımcısıyken Akyurtluların isteğiyle kendisine gittim. 'İlçe yapalım' dediğimizde Özal, Akyurt'un çok küçük olduğunu, bin 500 seçmeni bulunduğunu söyledi. Uğraştık, didindik, Akyurt ilçe oldu. Hedeflerinizi büyük tutun. 'Büyümez, gelişmez' dedikleri Akyurt'a bir de bugün bakın. Ankara'da Ankaralı milletvekili sayısı yok denecek kadar az. Eğer temsil istiyorsanız, Çubuk, Pursaklar, Kalecik gibi ilçelerin merkezinde Akyurt'u bir vilayet merkezi yaparak kendi vekilinizi Meclis'e gönderin. Bunu espri konusu olsun diye değil, gerçekten inandığım için söylüyorum. Böyle bir Belediye Başkanınız varken bunu yapabilirsiniz. O, ne yapacağını iyi biliyor. Değerli hemşehrilerim, hepinize teşekkür ediyorum."

Öte yandan panele Kaymakam Tuğba Yılmaz, Garnizon Komutanı Üsteğmen Abdullah Taner Demiroğlu ve AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Veysel Fırat'ın yanı sıra kurum amirleri ve diğer ilçelerinden bürokratlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akyurt'un Gelişimi Başlangıç Noktası Bugünlere Gelişi ve Yarınları' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement