Alaşehir Belediyesi Dur Durak Bilmeden Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Alaşehir Belediyesi Dur Durak Bilmeden Çalışıyor

Alaşehir Belediyesi Dur Durak Bilmeden Çalışıyor

Alaşehir Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında sürdürülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

18.09.2015 12:48

Alaşehir Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında sürdürülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla ilçe genelinde eskiyen ve bozulan yollar onarılırken, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları da hızla devam ediyor.

Piyadeler Mahallesi çevre yolu olarak kullanılan İzmir-Alaşehir karayolu kenarından başlayıp piyadeler tren istasyonunda sona eren toplam bin 700 metre uzunluğunda ve 15 bin metrekarelik bir alanda sathi kaplama için reglaj işlemi tamamlanırken, sathi kaplama işlemine başlandığı bildirildi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın talimatıyla başlayan sathi kaplama (asfalt) işlerinin program dahilinde diğer mahallelerde de devam edeceği açıklandı.

ASFALT YAMALAMA ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYORUZ

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, "Kavaklıdere Mahallesi ile Kurudere Mahallelerini birbirine bağlayan asfalt yolda meydana gelen bozulmalar nedeniyle yolda roadmix yama tamiratı yapıldı. İlçemizin yeni katılan ve birbirine bağlantı yollarındaki sıkıntıları biliyoruz. Çalışmalarımızı program dahilinde sezon içerisinde hava şartlarının el verdiği müddetçe yetiştirmeye çalışacağız." dedi.

FEN İŞLERİNDEN KİLLİK'TE ASFALT ATAĞI

Killik Mahallesinde de çalışmaların sürdüğüne dikkat çeken Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, "Killik Mahallemizin daha önce asfalt olan ve bozulma yaşanan yollarında şehit Hüdaverdi Özkan Caddesi, İstasyon Caddesi gibi yollarda roadmix tamiratına başlandı. Diğer cadde ve sokaklarımızda da çalışmalarımız devam edecektir. Tüm mahallelerimizin bozulan yollarını öncelikli olarak tamiratını yapıp sonrada toprak yol kalmayana kadar çalışacağız." diye konuştu.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, "Tepeköy Mahallemizde kilitli parke döşeme işlerine kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yeni mahallelerimizden Tepeköy Mahallemizin köy tüzel kişiliği kalkmasına rağmen halkımızın gelir kaynağı tarım olmasından ve sezona dayalı yolların kullanımında hasarlar görmesi sebebi ile deforme olan yolların kodlarını alarak yeniden kilit parke taş döşeme işlemlerine devam ediyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir Belediyesi Dur Durak Bilmeden Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement