Alaşehir Belediyesinde Hizmetler Hız Kesmiyor - Son Dakika
Yerel

Alaşehir Belediyesinde Hizmetler Hız Kesmiyor

Alaşehir Belediyesinde Hizmetler Hız Kesmiyor

Alaşehir Belediyesi ekipleri Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla ilçe genelindeki hummalı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

21.07.2016 15:53

Alaşehir Belediyesi ekipleri Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın talimatıyla ilçe genelindeki hummalı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Manisa'nın büyükşehir olmasının ardından hizmet götürdüğü alanlar genişleyen Alaşehir'de belediye ekipleri ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Subaşı Mahallesinde toprak yollarda kilit parke taş kaplaması ve çok amaçlı düğün salonunda zemin tesviyesi ve fayans döşemelerine başladı. Alaşehir'in merkezine 17 kilometre uzaklıktaki Subaşı Mahallesinin içerisindeki bazı alanlardaki toprak yollarda kilit parke taş kaplaması yapılarak vatandaşın kullanımına sunuldu.

Düğün salonu güzelleşiyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, "İlçemizin eski yerleşimlerinden birisi olan ve köy tüzel kimliğinden mahalle statüsü kazanan yeni mahallemizin günümüzde de hala toprak zemin yollar olduğunu tespit ettik. Bu durumu Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban'ın da katıldığı mahalle ziyaretleri esnasında verilen bilgiler doğrultusunda tespit ettik. Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban'ın talimatlarıyla 2016 yatırım programını aldığımız mahallemizde yol yapım çalışmalarını başlattık. Aynı zamanda mahallenin daha önceden yapılmış olan çok amaçlı düğün salonunda zemin tesviyesi ve fayans döşemelerine başlanıldı" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir Belediyesinde Hizmetler Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement