Alaşehir'de İki Aile Arasında Silahlı Kavga: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Alaşehir'de İki Aile Arasında Silahlı Kavga: 2 Ölü

Alaşehir\'de İki Aile Arasında Silahlı Kavga: 2 Ölü

Alaşehir'de iki aile arasında silahlı kavga: 2 ölüManisa'nın Alaşehir ilçesinde, iki aile arasında çıkan ve silahlarında kullanıldığı kavgada, 2 kişi öldü, 1'i polis 3 kişi de yaralandı.

29.08.2016 21:02

Alaşehir'de iki aile arasında silahlı kavga: 2 ölü

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, iki aile arasında çıkan ve silahlarında kullanıldığı kavgada, 2 kişi öldü, 1'i polis 3 kişi de yaralandı.

Alaşehir'de Romanlar'ın ağırlıklı olarak yaşadığı Yenimahalle mahallesinde bugün saat 18.00 sıralarında iki aile arasında çıkan kavga, kısa sürede büyüdü. Tabanca ve av tüfeklerinin de kullanıldığı kavgada Ahmet Ölmez (22), annesi Şehriban Ölmez (40), diğer aileden Hamza Kazancı (22), babası Ali Kazancı (45) ile olaya müdahale etmek isteyen polis memuru Ramazan Yıldırım yaralandı. Ambulanslarla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ahmet Ölmez ve Hamza Kazancı doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaralılaran durumu ağır olan polis memuru Ramazan Yıldırım da buradaki ilk müdahalenin ardırndan Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayların daha da büyebilme ihtimali üzerine mahalleye manisa, Salihli ve Sarıgöl'den çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi sevk edildi. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, "İki aile arasında adi bir konudan kaynaklandığı sanılan bir tartışma silahlı kavgaya dönüşmüş. Ölen ve yaralananlar var. Olayların büyümemesi için gerekli tedbirleri aldık" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alaşehir'de İki Aile Arasında Silahlı Kavga: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement