Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Personeline Eğitim - Son Dakika
Yerel

Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Personeline Eğitim

Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğü personeline toplam 32 saat süren iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verildi.

27.09.2014 16:12

Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğü personeline toplam 32 saat süren iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verildi.

Sertifika töreninde konuşan Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, Türkiye'de iş kazalarının yaşanmadığı gün olmadığını, maden ocaklarında, inşaatlarda ve günlük çalışma alanlarındaki kaza haberlerini hergün okuduklarını söyledi.

İş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verilmesinin önemli olduğunu ifade eden Taştan, "İş kazalarının çoğunlukta olduğu günümüzde bu eğitimin verilmesi dikkati çekicidir. Tüm kurumlarımızın ve iş yerlerinin iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda personellerini eğitimden geçirmeleri, kamuoyu oluşturmaları gerekmektedir. İş kazaları nedeniyle yuvaların yıkılmasını ailelerin gözleri yaşlı perişan olmalarını istemiyoruz'" dedi.

Alata Araştırma İstasyonu Müdürü Davut Keleş de kurumda çalışan mühendis, teknisyen ve işçilerden oluşan 283 kişiye Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ekipleri tarafından iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verildiğini belirtti.

Konuşmaların ardından eğitime katılan personele sertifikaları verildi.

Programa, AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bekdaş, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Orhan Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve kursiyerler katıldı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Personeline Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement