Aliağa'daki Çocuk Mahkumlar İçin 19 Mayıs Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Aliağa'daki Çocuk Mahkumlar İçin 19 Mayıs Kutlaması

Aliağa\'daki Çocuk Mahkumlar İçin 19 Mayıs Kutlaması

Aliağa'daki çocuk mahkumlar için 19 Mayıs kutlaması İZMİR'in Aliağa İlçesi'ndeki Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki çocuk mahkumlar için 19 Mayıs kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

23.05.2015 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa'daki çocuk mahkumlar için 19 Mayıs kutlaması

İZMİR'in Aliağa İlçesi'ndeki Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki çocuk mahkumlar için 19 Mayıs kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Futbol maçı yapan, konserde müzik dinleyip halay çeken çocuklar; illüzyonist gösterisiyle keyifli bir gün geçirdi.

Aliağa'da 'Şakran Cezaevi' diye bilinen İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, geçen ay çocuk mahkumlara yönelik tiyatro gösterisinin ardından bu kez de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi. Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanlığı ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) öncülüğünde düzenlenen etkinliğe; Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fatih Mehmet Öztürk, İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Vural Teymür, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur, Şakran Cezaevi Savcısı Güneş Okur, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehket Ali Özkurt da katıldı.

Program öncesi konuşma yapan İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Vural Teymür, çocuk mahkumlara hitaben "Sizler geleceğimizin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin güvencesisiniz" dedi. Teymür, mahkumlara eğlenceli bir programın kendilerini beklediğini söyledi

Cezaevi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Programda çocuk mahkumlar, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini okudu. Etkinlik kapsamında çocuk mahkumlar ile kurum personeli arasında futbol maçı gerçekleştirildi. Yine çocuk mahkumların yer aldığı gösteride bisikletle akrobatik hareketler sunuldu. 'Bizim' adlı Müzik Grubu, mini bir konser verdi. Türkülere eşlik eden çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Yerinde duramayan çocuklar halay grupları oluşturup oynadı. Etkinlikler kapsamında İllüzyonist Ahmet Küçükdoğan da gösteri sundu. Etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aliağa'daki Çocuk Mahkumlar İçin 19 Mayıs Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement