Aliağa Petkim Petkim Başantrenörü Kavasoğlu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Aliağa Petkim Petkim Başantrenörü Kavasoğlu Açıklaması

Aliağa Petkim Petkim Başantrenörü Kavasoğlu Açıklaması

"Desteğin az olmasıyla iyi giden maçın seyrini kendi lehimizde tutamıyoruz"

10.03.2014 09:44

Beko Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park'a 92-84 mağlup olan Aliağa Petkim'in başantrenörü Aclan Kavasoğlu, "Desteğin az olmasıyla iyi giden maçın seyrini kendi lehimizde tutamıyoruz" dedi.

Kavasoğlu, yaptığı açıklamada, dünkü müsabakada İki takımın da vasatın altında oynadığını ancak kendilerinin de savunma da kötü olduğunu belirtti. Karşılaşmada 92 sayı yemelerinin bunu gösterdiğini bildiren Kavasoğlu, şunları kaydetti:

"Böyle hücum yönü yüksek olan bir rakip ile dar kadro ile oynamak zor oluyor. İlk devre her bakımdan üstün olduğumuz, skor olarak belki bir sayıyla ama diğer verilerin hepsinde çok üstündük. İkinci devre onu koruyamadık. Buna rotasyon gücümüzün çok dar oluşu etken. Karşımızdaki takım ligde yatırım olarak ilk 5 kulüpten biri. Bulunduğu yer her ne kadar bunu göstermiyorsa da takım kapasite olarak çok yüksek. Desteğin az olmasıyla iyi giden maçın seyrini kendi lehimizde tutamıyoruz."

Umutlar azalıyor

Alt sıralardaki ekiplerden Olin Edirne ve Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin galip geldiği haftada mağlup olan Aliağa Petkim, 21. haftayı 24 puanla son sırada geçti. Gelecek hafta deplasmanda Uşak Sportif'e konuk olacak Aliağa Petkim, daha sonra sırasıyla Aykon TED Ankara Kolejliler, Olin Edirne (D), Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Efes (D), Beşiktaş İntegral Forex, Royal Halı Gaziantep, Tofaş (D) ve Türk Telekom'la karşılaşacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aliağa Petkim Petkim Başantrenörü Kavasoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement