Almanya Gezisine Katılan Tso Üyeleri Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Almanya Gezisine Katılan Tso Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Almanya Gezisine Katılan Tso Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) düzenlediği Hannover Messe Endüstri Fuarı'na katılan iş adamları, Keleşler Park Otel’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

21.04.2014 15:14

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) düzenlediği Hannover Messe Endüstri Fuarı'na katılan iş adamları, Keleşler Park Otel'de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker ile Meclis Başkanı Faruk Yazıcı Hannover Messe Endüstri Fuarı'nda stant açan Ereğlili sanayicilere plaket verdi. Almanya'daki fuarın geziye katılan sanayici ve işadamları için çok faydalı geçtiğini söyleyen Kdz. Ereğli TSO Başkanı Tetiker, geziye katılarak kendilerine destek veren Zonguldak Valisi Ali Kaban'a da teşekkür etti. Tetiker kahvaltıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Bu organizasyonda bizimle beraber olan başta Sayın Valimiz Ali Kaban olmak üzere tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Odamız tarafından bundan sonra da sık sık yurt içi ve yurt dışı organizasyonlar da bir araya gelerek hem gelişen ve değişen teknolojiyi yerinde görmelerini sağlayacağız hem de üyelerimizin kaynaşmasına vesile olacağız. Bölgemizden fuara katılarak stant açan firmalar bizi ayrıca mutlu etti. Kendilerine bir kere daha teşekkür ediyorum. Bundan sonraki fuarlar da stant açan firmaların artması için Ereğli ve Alaplı'nın üzerine büyük iş düşüyor. Bölgemizin adını tüm dünyanın duyması en büyük arzum. Birlikte çalışarak Ereğli'yi daha güzel yerlere getireceğiz" dedi.

Kahvaltı sonrasında Düzce'de faaliyet gösteren ONR Mühendislik Sahibi Onur Özçiçek, fuara katılan Ereğlili iş adamlarına Düzce'ye özgü tütün kolonyası hediye etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Almanya Gezisine Katılan Tso Üyeleri Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement