Almanya'nın Antalya Konsolosu Vetter'den Çetinkaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Almanya'nın Antalya Konsolosu Vetter'den Çetinkaya'ya Ziyaret

Almanya Federal Cumhuriyeti'nin Antalya Konsolosu Martin Vetter, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

22.05.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Federal Cumhuriyeti'nin Antalya Konsolosu Martin Vetter, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Konsolos Martin Vetter, görev alanı içinde yer alan kamu kurumları ve yerel yöneticilere ziyaretler gerçekleştirdiğini ve bu ziyaretlerle bölge hakkında bilgi alarak, daha verimli çalışmalar yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Kumluca'nın hem Antalya hem de Türkiye'de özellikle tarımsal üretim açıcından önemli bir yeri olduğuna dikkati çeken Vetter, ilçede üretilen ürünlerin bir bölümünün Almanya'da tüketildiğine işaret etti.

Başkan Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kumluca ekonomisinin tarıma dayalı olduğunu hatırlatan Çetinkaya, son yıllarda bölgede turizm konusunda da önemli gelişmeler yaşandığını, özellikle alternatif turizm konusunda, Kumluca ve yöresinin önemli bir potansiyeli bulunduğunu kaydetti.

Ziyaretin sonunda Başkan Hüsamettin Çetinkaya, Konsolos Martin Vetter'e, Kumluca Belediyesi kültürel yayınlarından hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Almanya'nın Antalya Konsolosu Vetter'den Çetinkaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement