Altın Portakal'da Kortej Coşkusu (2) - Son Dakika
Kültür Sanat

Altın Portakal'da Kortej Coşkusu (2)

Altın Portakal\'da Kortej Coşkusu (2)

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne katılan sanatçılar, festivalin 50'nci yılı ve vatandaşların korteje yoğun ilgisinden dolayı duydukları memnuniyeti anlattı.

06.10.2013 20:06

Bundan DAHA BÜYÜK MUTLULUK OLAMAZ

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne katılan sanatçılar, festivalin 50'nci yılı ve vatandaşların korteje yoğun ilgisinden dolayı duydukları memnuniyeti anlattı. Olağanüstü sevgi tezahüratlarıyla karşı karşıya olduklarını söyleyen Ediz Hun, "Bundan daha büyük mutluluk olamaz. Bizim alkışımız işte bu, bu güzel insanların sevgisi. Bizim beslendiğimiz en önemli pınar bu güzel insanlar" dedi.

BİZİM İNSANIMIZ ÇOK SICAK

Sanatçı Ahu Tuğba, Altın Portakal'ın 50'nci yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını aktarırken, "Nice yıllara diyoruz. Nice gençlerimiz bunları alıp devam ettirsin. Türk sineması dünyanın en güzel sinemalarından biri olsun. Muhteşem insanlar Antalyalılar. Bizim insanımız çok sıcak. Dünyada 1 numara. Onlar kadar güzel, değerli insan yok" diye konuştu.

GENÇLİĞİN İLGİSİ MÜTHİŞ BİR OLAY

Altın Portakal'ın 50'nci yılı hakkında düşünceleri sorulan bir diğer ünlü isim Nebahat Çehre ise "50 yaş yaşlandığımı düşünüyorum" diye esprili yanıt verirken şöyle konuştu:

"50 yıl bu emeğin karşılığını bu sevgiyle almak çok güzel bir duygu. 50 yıl sonra gençliğin sevgiyle, ilgiyle yaklaşımı müthiş bir olay. Korteje ilgiyi çok güzel buluyorum."

ANTALYALI SİNEMAYA KUCAK AÇTI

Binlerce Antalyalının korteje ilgi gösterdiğini söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da muhteşem bir kalabalığın kendilerini karşıladığını belirtti. Bu ilgiden dolayı çok keyifli olduğunu dile getiren Başkan Akaydın, "Belediyeye yaklaştık, bir 50 bin kişi var gibi gözüküyor önümüzde. Halkın bu coşkusu bu sevgisi, sanata ve Türk sinemasına karşı, beni çok mutlu ediyor. Vatandaşın yoğun ilgi göstermesini, sanatçıların Antalya sevgisine ve tutkusuna da bağlıyorum ama Antalya halkının da Türk sinemasına kucak açmasına bağlıyorum" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Akaydın ayrıca, yakın zamanda Tuncel Kurtiz'i kaybetmenin de büyük üzüntüsü içinde olduklarını aktarırken, "Çok acı bir kaybımız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Altın Portakal'da Kortej Coşkusu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement