Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Anamur'dan Kıbrıs Girne'ye Yüzdü! - Son Dakika
Güncel

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Anamur'dan Kıbrıs Girne'ye Yüzdü!

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Anamur\'dan Kıbrıs Girne\'ye Yüzdü!

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı, kurtuluşunun 40. yılında iş dünyasının dikkatini KKTC'ye çekmek amacıyla, Mersin Anamur'dan Kıbrıs Girne'ye kadar yüzdü.

23.07.2014 19:41  Güncelleme: 19:34

18 Temmuz Cuma günü saat 19.00'da Anamur'dan yüzmeye başlayan Vakkas Altınbaş, 20 Temmuz Pazar günü saat 16.30'da Girne'ye vardı. Altınbaş'ı Girne'de ailesi ile birlikte coşku dolu, kabalık bir halk kitlesi karşıladı.

"Yavru Vatan'a sahip çıkın"

Anamur'dan Girne'ye uzanan yaklaşık 90 km.'lik mesafeyi 40 saatte, hiç uyumadan yüzen Vakkas Altınbaş, işadamlarına şöyle seslendi:

"Mersin Anamur'dan Kıbrıs Girne'ye yüzerek 40 saatte geldim. İşte Kıbrıs Türkiye'ye bu kadar yakın. Yatırım için uzaklara gitmeye gerek yok. Kıbrıs turizm, eğitim, sağlık turizmi ve bunlar
gibi birçok alanda yatırım için çok elverişli. Gelin sizler de burada yatırımlarınızı yapın, istihdam yaratın ve dünyanın ambargo uyguladığı Yavru Vatan'a sahip çıkın."

Yüzmeyi yeni öğrendi

Hiç yüzme bilmeyen biri olarak bir buçuk yıl önce ders almaya başladığını da aktaran Vakkas Altınbaş, "Türkiye'den Kıbrıs'a yüzerek aynı zamanda, yaşı ne olursa olsun bir insanın azmettiği zaman hedefine ulaşmakta hiçbir şeyin engel olamayacağını da göstermiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum." dedi. Mersin Anamur'dan Kuzey Kıbrıs Girne'ye özel olarak yaptırılan bir kafes içinde ve dünya rekortmeni olan antrenörü Mert Karabetça eşliğinde hiç uyumadan yüzen Vakkas Altınbaş'ın, sağlık sponsorluğunu ise Kolan Gurup üstlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Anamur'dan Kıbrıs Girne'ye Yüzdü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement