Amatör Maç 85'inci Dakikada Tatil Edildi - Son Dakika
Yerel

Amatör Maç 85'inci Dakikada Tatil Edildi

Amatör Maç 85\'inci Dakikada Tatil Edildi

Derikspor ile Kızıltepe Eğitimspor arasında oynan Süper Amatör Play Off maçı 85. dakikada hakem tarafından tatil edildi.

22.02.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derikspor ile Kızıltepe Eğitimspor arasında oynan Süper Amatör Play Off maçı 85. dakikada hakem tarafından tatil edildi.

Mardin'in Derik ilçe stadında oynanan Derikspor ile Kızıltepe Eğitimspor maçında hakem Barış Timur'un vermiş olduğu karar tepkilere neden oldu. Derikspor'un 2-1 önde olduğu maç 85. dakikada kötü tezahürat ve bir taraftarın rakip futbolcuya attığı bir cisim yüzünden tatil edildi. Hakeme tepki gösteren Derikspor oyuncuları ile yöneticiler ufak bir hadiseden dolayı maçın ertelemesine anlam veremediklerini belirterek, Avrupa'da ve Türkiye'de oynanan müsabakalarda insanların bıçaklandığını ve hatta bazı maçlarda insanların öldüğüne şahit olduklarını ve buna rağmen maçların tatil edilmediğini ifade etti. Derikspor Başkanı Ali Osman Tutal ve Emniyet Müdürü İrfan Uzay'ın maçın kalan 5 dakikasının oynanması için çabaları sonuç vermedi.

Öte yandan, maçın tatil edildiğini öğrenen taraftarlar hakeme saldırmak istedi, ancak polis taraftarları engelleyerek, hakemleri güvenli bir şekilde stattan çıkardı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Maç 85'inci Dakikada Tatil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement