Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Ödül Töreni Yapıldı

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Ödül Töreni Yapıldı

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen Şipitin Çıksın 1. Kültür ve Spor Şenliği ile Amatör Spor Haftası etkinliklerinde dereceye giren takımların ödülleri Akşehir Zekai Baloğlu Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen bir törenle verildi.

21.10.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi'nin desteği ile düzenlenen Şipitin Çıksın 1. Kültür ve Spor Şenliği ile Amatör Spor Haftası etkinliklerinde dereceye giren takımların ödülleri Akşehir Zekai Baloğlu Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen bir törenle verildi.

Ödül töreni Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Garnizon Komutanı İkmal Albay Erdal Canol, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ile diğer protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende bir konuşma yapan Akşehir Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Sadık Köseoğlu, Şipitin Çıksın 1. Kültür ve Spor Şenliği'nin amacı hakkında bilgiler verdi. Köseoğlu'nun konuşmasının ardından Şipitin Çıksın 1. Kültür ve Spor Şenliği'nde dereceye giren ferdi sporcular ile takımlara, törene katılan protokol tarafından kupa ve ödülleri verildi. Ödülleri verirken bir konuşma yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, insanların kaynaşması ve spor yapması amacıyla düzenlenen bu etkinliğin önemine dikkat çekerek Akşehir Belediyesi olarak bu tür etkinliklere olan desteklerinin süreceğini kaydetti. Başkan Akkaya konuşmasında, 9 mahalleye yapımı devam eden sentetik çim saha ile voleybol ve basketbol sahaları hakkında da katılımcılara bilgi verdi.

Ödül Töreni, Amatör Spor Haftası etkinliklerine katılan takımların ödül töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement