Amedspor, Kupada Gruplara Kalmayı Hedefliyor - Son Dakika
Yerel

Amedspor, Kupada Gruplara Kalmayı Hedefliyor

Amedspor, Kupada Gruplara Kalmayı Hedefliyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda biri geçen sezon olmak üzere daha önce iki kez gruplara kalma başarısı gösteren Amedspor, yarın üçüncü kez bunu başarma mücadelesi verecek.

30.11.2015 13:48

Ziraat Türkiye Kupası'nda biri geçen sezon olmak üzere daha önce iki kez gruplara kalma başarısı gösteren Amedspor, yarın üçüncü kez bunu başarma mücadelesi verecek.

Amedspor'un rakibi PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren komşu kent temsilcisi Vartaş Elazığspor. Seyrantepe Tesisleri'nde saat 13.00'da başlayacak maç öncesinde takımda eksik oyuncular olduğu belirtildi. Kadro dışı bırakılan Emrah Kol ve Yavuz ile sakatlığı devam eden Rahman Oğuz forma giyemeyecek. Ligdeki 1 maçlık kart cezasını tamamlayan Caner ise forma giyebilecek.Maçın bilet fiyatları tüm tribünler için 5 TL olarak açıklandı.

ELAZIĞSPOR İLE 10. RANDEVU

Amedspor, rakibini elemeyi başarırsa 7 Aralık'ta yapılacak grup kuraları çekimine katılacak ve Ocak ayında başlayacak grup aşamasında mücadele edecek. Amedspor, Elazığspor ile 10. randevusuna çıkacak. İki takım arasında daha önce oynanan 9 maçın 5'ini Amedspor, 3'ünü Elazığspor kazanırken 1 maç da berabere bitmişti. 12 gol atan Amedspor, kalesinde 8 gol görmüştü

KUPADA ELAZIĞSPOR'U ELEMİŞTİ

Diyarbakır'da oynanan 4 maçın 3'ünü kazanan Amedspor, 1'inde ise berabere kalmıştı. 1994-1995'te iki takımın 3. Lig'de karşılaşmasıyla başlayan rekabet son olarak iki takımın 2009-2010 sezonunda 2. Lig'de karşılaşmalarıyla devam etmişti. Söz konusu sezonun sonunda Amedspor küme düşerken, Elazığspor 2. Lig'de kalmıştı.

İki takım kupada bir kez karşılaştı ve 2007-2008 sezonunda Elazığ'da oynanan maçı 3-2 kazanan Amedspor, gruplara kalmıştı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amedspor, Kupada Gruplara Kalmayı Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement