Amerikalı Parlementerlerden Kayalı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Amerikalı Parlementerlerden Kayalı'ya Ziyaret

Amerikalı Parlementerlerden Kayalı\'ya Ziyaret

Florida Türk-Amerikan Ticaret Odasının organizasyonu ile Türkiye'ye gelen Amerikalı Milletvekilleri, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı ziyaret etti.

21.08.2014 12:07  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Florida Türk-Amerikan Ticaret Odasının organizasyonu ile Türkiye'ye gelen Amerikalı Milletvekilleri ve beraberindekiler Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti.

Ankara'da çeşitli temaslarda bulunduktan sonra Çeşme'ye geçen heyet, daha sonra Kuşadası'na geldi. Şehir merkezini gezen heyet, Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti. Amerikan Kongre Milletvekili Phil Gingrey, Florida Eyalet Milletvekili Shevrin Jones, Miami Belediyesi Medya Direktörü Pat Santangelo, Miami Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Matt Beatty ile Türk-Amerikan Ticaret Odası başkanı Fatih Beyhan, Başkan Kayalı, yardımcısı Muzaffer Eryiğit'ten Kuşadası Hakkında bilgi aldı. Konuklarının Turizm kenti olmanın yarattığı sorunlar ile eski Kuşadası hakkındaki sorularını yanıtlayan Kayalı, heyet üyelerine Kuşadası'nı tanıtan basılı çeşitli materyaller ile duvar saati armağan etti. Heyet daha sonra Efes Antik kenti ve Meryemana evini ziyaret etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amerikalı Parlementerlerden Kayalı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement