Anadolu Birliği'nden Selvitopu'na Destek - Son Dakika
Yerel

Anadolu Birliği'nden Selvitopu'na Destek

Anadolu Birliği\'nden Selvitopu\'na Destek

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu, Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Koçali Al ve dernek yöneticileri ziyaret ederek, tebrik etti.

19.04.2014 15:12

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu, Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Koçali Al ve dernek yöneticileri ziyaret ederek, tebrik etti. Selvitopu'nu seçimlerdeki başarısı nedeniyle kutlayan Al, "Çalışmalarınıza katkı koymaya hazırız" dedi.

Anadolu Birliği'nin çok geniş bir üye yapısı olduğunu ve İzmir'in gelişimine katkı koyma amacını taşıdığını belirten Al, Karabağlar'ın gelişimi için yapılacak çalışmalara da katılmaktan, destek olmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Al, "Karabağlar sosyo-ekonomik yapısı nedeniyle zor bir ilçe. Seçimlerde elde ettiğiniz başarı nedeniyle sizi kutluyor ve görevinizde başarılar diliyoruz. Bilgi birikiminiz, deneyiminizle Karabağlar'da çok başarılı olacağınızdan eminiz. Biz de derneklerimizle, projelerinize ve yapacağınız çalışmalara katkı koymak, destek vermekten mutluluk duyarız" dedi.

Başkan Selvitopu ise sivil toplum kuruluşları ve demokratik kitle örgütlerine büyük önem verdiklerini ifade etti. Katılımcı, şeffaf bir anlayışla, toplumun tüm kesimlerinin görüşlerini alarak hizmet ve projelere yön vereceklerini vurgulayan Selvitopu, "Her projemizi halkımızın görüşlerini alarak oluşturacağız. Bu noktada sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışacağız. Karabağlar'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde de sivil toplum örgütleri, muhtarlarımızla birlikte halkımızın beklentileri doğrultusunda oluşturulacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Birliği'nden Selvitopu'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement