Anadolu Gençlik'ten Aşure İkramı - Son Dakika
Yerel

Anadolu Gençlik'ten Aşure İkramı

Anadolu Gençlik\'ten Aşure İkramı

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Manavgat Temsilciliği tarafından Anadolu Gençlik Merkezi binası önünde vatandaşlara 2 bin kase aşure dağıtıldı.

12.11.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Manavgat Temsilciliği tarafından Anadolu Gençlik Merkezi binası önünde vatandaşlara 2 bin kase aşure dağıtıldı. Aşure etkinliğinde AGD Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli'de hazır bulundu.

Her yıl Muharrem ayında vatandaşlara aşure ikramında bulunduklarını belirten Gayretli, "Muharrem ayı Kuran-ı Kerim'de kıymet verilen dört aydan birisidir. Bu mübarek ayların kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Öncelikle İslam coğrafyasında ve bütün dünyada insanlık adına utanç verici ve onur kırıcı olaylar yaşanmaktadır. Başta Filistin, Irak, Suriye, Arakan, Doğu Türkistan ve daha birçok Müslüman halklar baskı ve zulüm altında ezilmeye devam ediyor. Bizler bu olayların temelinde ahlak ve maneviyat eksikliğinin olduğuna inanıyoruz. AGD olarak önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Aşure ikramındaki kardeşliğimiz ve birlik ve beraberliğimizin daimi olmasını diliyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Gençlik'ten Aşure İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement