Anadolujet Avantajları, İlk Rotasını Erzurum'a Çeviriyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anadolujet Avantajları, İlk Rotasını Erzurum'a Çeviriyor

Anadolujet Avantajları, İlk Rotasını Erzurum\'a Çeviriyor

Hesaplı ve konforlu seyahatin adı AnadoluJet, yeni seyahat projesi "Avantaj Rotası"nı ocak 2015 itibariyle Erzurum'dan başlatıyor.

08.01.2015 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hesaplı ve konforlu seyahatin adı AnadoluJet, yeni seyahat projesi "Avantaj Rotası"nı ocak 2015 itibariyle Erzurum'dan başlatıyor. Her ay Anadolu'nun farklı bir şehrine rotasını çevirecek proje kapsamında; AnadoluJet yolcuları o şehre özel indirimli konaklayabilecekleri gibi şehrin en ünlü restoranlarında, alışveriş noktalarında da çeşitli indirim ve kampanyalardan yararlanabilecekler.

AnadoluJet, "Avantaj Rotası"nda özel indirimlerin yanı sıra ücretsiz tur rehberliği hizmetiyle de yolcularına Anadolu'nun rota şehrini gezme imkanı sunuyor.

AnadoluJet yolcularının konforuna konfor katmayı amaçlayan "Avantaj Rotası"nın ilk durağı Erzurum'a, ocak ayı süresince AnadoluJet ile Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen'den karşılıklı uçuş gerçekleştiren yolcular, Erzurum Havalimanı'nda kurulacak stantta biniş kartlarını ibraz ederek kayıt yaptırdıktan sonra, şehir turundan ve Erzurum'daki TÜRSAB üyesi müzelerden ücretsiz faydalanabilecek.

Yolcular, Palandöken Dağları'nın eteğinde hizmet veren Türkiye'nin ilk beş yıldızlı kayak ve kongre oteli olarak Renaissance Polat Erzurum Hotel'de yüzde 50 indirimle konaklama imkanına da sahip olacak. Ayrıca Kadayıfçı Muammer Usta'da da Erzurum'un meşhur kadayıf dolması ile farklı lezzetlerini yüzde 25 indirim ile yeme fırsatı yakalayacak.

Kış tatilinin rotası Erzurum'daki avantajlar, sadece Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen'den – Erzurum'a karşılıklı uçuş gerçekleştirecek AnadoluJet yolcuları için ocak ayı süresince geçerli olacak.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilinir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anadolujet Avantajları, İlk Rotasını Erzurum'a Çeviriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement