Anamur ve Silifke'de Gergin PKK Protestosu - Son Dakika
Güncel

Anamur ve Silifke'de Gergin PKK Protestosu

Anamur ve Silifke\'de Gergin PKK Protestosu

Mersin'in Silifke ve Anamur İlçeleri'nde PKK terör örgütü protesto edildi.

09.09.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Silifke ve Anamur İlçeleri'nde PKK terör örgütü protesto edildi. Silifke'deki terör olayları protestosunda olaylar çıktı, 14 kişi gözaltına aldı.

Silifke'nin Atayurt Mahallesi'nde terör olaylarını protesto etmek isteyen grup ile mahallede yaşayan Kürtler arasında taşlı sopalı kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, tarafları havaya ateş açarak güçlükle yatıştırdı. Olaylar sırasında Hüsnü Koçak'ın işlettiği çay bahçesi de kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşe verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri alevlere müdahale etmek istedi. Ancak bu sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından ekiplere ateş açıldı. Ekipler ateş açılması üzerine bölgeden uzaklaşırken, çay bahçesi tamamen yandı. Protesto gösterilerinde bir akaryakıt istasyonu da taşlandı. Jandarma olayların büyümesini engellemek için güvenlik önlemlerini artırırken, olaylarla ilgili olarak 14 kişiyi gözaltına aldı.

ANAMUR'DA ŞEHİTLERE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

Mersin'in Anamur İlçesi'nde de CHP Gençlik Kolları tarafından şehitlere saygı yürüyüşü yapıldı. Yaklaşık 500 kişi ellerinde Türk bayraklarıyla PKK'yı protesto etti. Dev Türk bayrağının da açıldığı yürüyüşün sonunda grup, olaysız dağıldı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anamur ve Silifke'de Gergin PKK Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement