Anfaş Cityexpo 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı" - Son Dakika
Yerel

Anfaş Cityexpo 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı"

5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Anfaş CityEXPO 2015 ve Yerel Yönetimler Sempozyumu, 1-3 Nisan tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.

26.03.2015 14:12

5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Anfaş CityEXPO 2015 ve Yerel Yönetimler Sempozyumu, 1-3 Nisan tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.

Anfaş Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Anfaş CityEXPO'nun Türkiye'nin en kapsamlı uluslararası şehircilik ve teknolojileri fuarı olduğunu, fuara bin 500'ün üzerinde belediye başkanı ve yardımcısının katılacağını söyledi.

Belediyelerin yanı sıra Karayolları, Devlet Su İşleri, Devlet Malzeme Ofisi başta olmak üzere birçok kamu kuruluşu, kooperatif, organize sanayi sitesi ile üniversitenin, alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak için Anfaş CityEXPO'yu tercih ettiğini belirten Seçer, fuara yurt dışından da belediye başkanlarının geleceğini ifade etti.

Seçer, fuarda; ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, kent mobilyaları, park-bahçe düzenlemesi ekipman ve donanımı, bahçe-süs bitkileri, peyzaj donatıları ve ekipmanları, ses, ışık ve görüntü sistemleri, spor tesisleri, elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon, yazılım başta olmak üzere birçok ürünün sergileneceğini bildirdi.

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, fuarın Antalya için bir marka haline gelmesi için çalıştıklarını kaydetti.

Farklı tercihlerin şehir ekonomilerine önemli katkılar vereceğine değinen Tütüncü, "Biz de kendi ilgi alanımız içerisinde daha önce yapılan bu şehircilik fuarını, Antalya için bir avantaja dönüştürme arzusundayız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anfaş Cityexpo 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement