Anı Tur ile Ramazan Bayramı Kültür Turları - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anı Tur ile Ramazan Bayramı Kültür Turları

Anı Tur ile Ramazan Bayramı Kültür Turları

Ülkemizde Ramazan Bayramı pek çok kişi için tatil anlamına geliyor.

14.07.2014 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizde Ramazan Bayramı pek çok kişi için tatil anlamına geliyor. Bayram tatilini ülkemizde pek çok yeri ziyaret ederek değerlendirebilir ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Anı Tur'un bayram turlarından bahsedeceğimiz bu makalemizde sizlere bu turlarla ilgili genel bilgiler vereceğiz.

Ramazan Bayramı Özel Karya (Marmaris) Turları ile büyülü bir güzelliği olan Marmaris'e doğru yola çıkacaksınız. Balık kapanlarıyla ünlü Dalyan Kasabası'ndan tekne turuna çıkarak Kaunos Kral Kaya Mezarlarını ve Caretta&Caretta kaplumbağalarının önemli üreme merkezlerinden olan İztuzu plajını görebilirsiniz. El değmemiş güzelliği ile Gökova Marmaris gezinizde görmeniz gereken yerlerden bir diğeri. Gökova'da bulunan Azmak Çayı'ndan denize doğru yapacağınız tekne turunda huzurlu anlar yaşayacaksınız. Burada deniz o kadar temiz ki suyun altını rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca Gökova'da antik kalıntılarla dolu Sedir Adası'nı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Sedir Adası yüzme molası vermek için de son derece uygun bir yer. İncecik kumdan oluşan plajı ve denizinin güzelliği ile Sedir Adası'na hayran kalabilirsiniz.

Likya Bölgesi ülkemizde mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri. Ramazan Bayramı Özel Likya Turları ile yakın zamanda keşfedilen Saklıkent bu bölgede görülebilecek en güzel yerlerden. Ardından dünyanın en güzel plajlarından biri olarak kabul edilen Kaputaj Plajı'nda yüzme molası vererek kendinizi engin maviliğe bırakabilirsiniz. Kekova'da tekne turuna katılırsanız Kekova Adası, Batık Şehir, Hamidiye Koyu, Tersane Koyu, Simena Kalesi ve Yüzen Lahit'i görebilirsiniz. Yine aynı bölgede bulunan muhteşem bir plaja sahip Patara antik kentini görmenizi tavsiye ederiz.

Karadeniz, bir başından diğer başına dek gezilecek yerlerle dolu. Ramazan Bayramı Otobüslü Karadeniz Turları ile milli mücadelenin başladığı Samsun'da Bandırma Vapuru'nu, Trabzon'da Atatürk köşkünü, Sinop'ta tarihi Sinop Cezaevini, Ayazma'da kaya kiliselerini ve kaya fresklerini görebilirsiniz. Gördüğünüz her şeye hayran kalacağınız Karadeniz turunda sizi belki de en çok hayrete düşürecek yer Sümela Manastırı. Trabzon Maçka'da bulunan bu manastır, Karadağ'ın eteklerinde sarp bir yamaca inşa edilmiş. Manastırın kendisi kadar içinde bulunan freskleri de görülmeye değer.

Ramazan Bayramı'nda dilediğiniz tura katılarak çok güzel bir tatil yapabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anı Tur ile Ramazan Bayramı Kültür Turları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement