Ankara'daki Bombalı Terör Saldırısında Ölen Sivil Memur Eskişehir'de Toprağa Verilecek - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Bombalı Terör Saldırısında Ölen Sivil Memur Eskişehir'de Toprağa Verilecek

Ankara\'daki Bombalı Terör Saldırısında Ölen Sivil Memur Eskişehir\'de Toprağa Verilecek

Ankara'daki bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren 28 kişi arasındaki sivil memur 50 yaşındaki Muammer Kosacı'nın cenazesi, memleketi Eskişehir'de yarın toprağa verilecek.

19.02.2016 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren 28 kişi arasındaki sivil memur 50 yaşındaki Muammer Kosacı'nın cenazesi, memleketi Eskişehir'de yarın toprağa verilecek.

Türkiye'yi yasa boğan bombalı terör saldırısında ölenlerden Milli Savunma Bakanlığı Dışilişkiler Dairesi'nde görevli sivil memur Muammer Kosacı'nın kimliği, Eskişehir'de oturan kardeşlerinden alınan kan örneklerinin ardından dün akşam saatlerinde yapılan DNA testiyle belirlendi. Bekar olan ve 3 ay sonra emekli olmayı planladığı öğrenilen Muammer Kosacı'nın babası Abdullah Kosacı'nın 4 yıl önce vefat ettiği, annesi 81 yaşındaki Nazmiye Kosacı'nın da Eskişehir'in Şirintepe Mahallesi'nde oturduğu belirtildi.

ANNENİN HABERİ YOK

Yakınları, şeker ve tansiyon hastası olan 5 çocuk annesi Nazmiye Kosacı'ya oğlu Muammer Kosacı'nın ölüm baberini henüz vermediklerini söyledi. Annenin yakınları ile birlikte oturduğu belirten bir yakını, "Dün eve askeri yetkililer geldi. Anne onları görmedi. Askeri yetkililer Muammer'in kardeşleri ile görüştü. DNA testi ve kan örnekleri için kardeşleri Ankara'ya götürdüler. Yapılan incelemede Muammer'in cesedi tespit edilmiş" dedi.

Bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren Muammer Kosacı yarın öğleyin Eskişehir'deki Reşadiye Camii'nde düzenlenecek olan cenaze töreninin ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Bombalı Terör Saldırısında Ölen Sivil Memur Eskişehir'de Toprağa Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement