Ankara'daki İntihar Saldırısı Avcılar'da Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki İntihar Saldırısı Avcılar'da Protesto Edildi

Haber: İhsan DÖRTKARDEŞ-İstanbul DHA) Çeşitli sendika ve sivil toplum kuruluşlarının Ankara'da cumartesi günü yapmayı planladıkları 'Emek, Demokrasi ve Barış' mitingine katılmak üzere İstanbul Avcılar'dan giden ve intihar saldırılarında ölen üniversite öğrencisi Dicle Deli ve Binali Korkmaz için yürüyüş düzenlendi.

12.10.2015 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: İhsan DÖRTKARDEŞ- İstanbul DHA)

Çeşitli sendika ve sivil toplum kuruluşlarının Ankara'da cumartesi günü yapmayı planladıkları 'Emek, Demokrasi ve Barış' mitingine katılmak üzere İstanbul Avcılar'dan giden ve intihar saldırılarında ölen üniversite öğrencisi Dicle Deli ve Binali Korkmaz için yürüyüş düzenlendi.

Avcılar Belediye Meydanı'nda toplanan aralarında çeşitli parti ve sivil toplum kuruluş temsilci ve üyelerinin bulunduğu grup, basın açıklaması yaparak terörü protesto etti. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak emek, barış ve demokrasi isteyenlere yönelik terörü protesto ettiklerini söyledi. 'Katliama lanetliyoruz. Katilleri biliyoruz. Hesap soracağız" yazılı pankartları taşıyan grup, daha sonra yürüyerek terörü protesto etmek amacıyla terörü kınayan sloganlar atarak trafiğe kapalı Marmara Caddesi'nin başına kadar yürüdü. Kalabalık grup, Ankara'daki intihar saldırılarında ölen Avcılar'da oturan emekli işçi Binali Korkmaz'ın Küçükçekmece'deki Garip Dede Cemevi ve üniversite öğrencesi Dicle Deli için Silivri Kapı'da düzenlenen cenaze törenlerine katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki İntihar Saldırısı Avcılar'da Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement