Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYA'DA düzenlenen liselerarası Genç Kızlar ve Genç Erkekler Hentbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.2012-2013 Okul Sporları Turnuvası kapsamında düzenlenen müsabakalar büyük ilgi gördü.

12.01.2013 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Özdilek fotosu

===============

Kupalar Evcilmen'den

ANTALYA'DA düzenlenen liselerarası Genç Kızlar ve Genç Erkekler Hentbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. 2012-2013 Okul Sporları Turnuvası kapsamında düzenlenen müsabakalar büyük ilgi gördü. Turnuvanın final müsabakası Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yapıldı. Erkekler kategorisinde Serik Yükseliş Koleji şampiyon olurken, kızlar kategorisinde Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi zorlu geçen final maçında Muratpaşa Lisesi'ni 22-18 mağlup ederek birinci oldu.

Genç Erkekler Kategorisi'nde Şampiyon Yükseliş Koleji ile kızlar kategorisinde şampiyon olan Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi'ne şampiyonluk kupalarını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen verdi. Başkan Evcilmen kupa töreninde yaptığı konuşmada, "Şampiyonaya katılan tüm takımları kutluyorum. Zorlu mücadele sonunda dereceye giren tüm takımlarımızı ve sporcularımızı Avrupa takımlarında forma giymelerini ve kentimizi en iyi şekilde temsil etmelerini diliyorum" dedi.

Foto: Kupa töreni toplu foto

=============

Kombine satışı devam ediyor

MEDİCAL Park Antalyaspor'un 2012-13 sezonu kombine kart satışları aralıksız sürüyor. Kırmızı beyazlı takımın ligin ikinci yarısında sahasında oynayacağı lig ve kupa maçlarının tamamını kapsayan kombine kartlar yüzde 50 indirimli olarak yapılıyor. Antalyalı futbolseverler Ceysu Maraton ve Rixos numaralı tribün kombine kartlarını Hasan Subaşı Tesisleri'nden alabilecek. Antalyasporlu taraftarlar kombine kartları ile ligin ikinci yarısında en az 3 kupa ve 9 lig maçı olmak üzere toplam 12 karşılaşmayı kendi koltuklarında izleyebilecek.

İndirimli Kombine Kart ücretleri şöyle:

Ceysu Maraton Tribün: 375 TL

Rixos Numaralı Yan: 750 TL

Rixos Numaralı Orta: 1000 TL

Fotosuz

=============

Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor üzerinden haksız kazanç elde edenleri kınadı ve bu ifadeyi kullandı:

'Hakkımızı helal etmiyoruz'

ALANYASPOR Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Dilaver Çekiç ve Basın Sözcüsü Ahmet Paşaoğlu, Zimbitlik Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Başkan Hasan Çavuşoğlu, Galatarasay'ın Alanya'da kamp yapmasındaki en önemli etken olan Goldcity Turizm Kompleksi'nin sahibi Kerim Aydoğan'a teşekkür etti. Sarı kırmızılıların Gazipaşa Havalimanı'nı tercih etmesinin ve Alanyaspor ile hazırlık maçı yapmalarının da son derece önemli olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Galatasaray maçının sorunsuz geçmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu maçtan her iki kulüp maddi kazanç sağladı. Sporun kış turizmine katkısını bu maçta bir kez daha yaşadık" dedi.

Stad girişinde sahte bilet satıldığını dile getiren Çavuşoğlu, "Alanyaspor Kulübü üzerinden haksız kazanç elde edenleri kınıyorum. Bu kişilere hakkımızı helal etmiyoruz. Sahtecilerin yakalanarak cezalandırılması konusunun da takipçisi olacağız" diye konuştu. Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Çavuşoğlu şöyle konuştu: "Bize maliyeti ve katkısı olmayan bazı oyuncularla yollarımızı ayırdık. Yerlerine 2-3 takviye yapacağız. Tabi her istediğimiz transferi yapamayabiliriz ancak bu konuda çalışmalarımızı son güne kadar sürdüreceğiz." Basın Sözcüsü Ahmet Paşaoğlu ise Boluspor ile bugün saat 14.00'de oynanacak hazırlık maçına tüm taraftarı davet etti.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Dilaver Çekiç, Mevlüt Çavuşoğlu, Ahmet Paşaoğlu fotoları

=============

Evrenseki'de 5 yeni isim

SPOR TOTO 3'ncü Lig 2'nci Grup'taki temsilcimiz Manavgat Evrenseki, 5 oyuncuyla yollarını ayırırken, 3 yeni transfrele kadrosunu güçlendirdi. İlk devreyi 22 puanla 10'ncu sırada tamamlayan Evrenseki, Oğuz, Tamer, Samet, Soner ve Ferhat ile yollarını ayırırken, Antalyaspor'dan Alican Tez ve İlyas ile Denizli Belediyespor'dan Ekrem'i kadrosuna dahil etti. Manavgat Evrenseki ayrıca alt yapıdan Erhan, Soner ve Kemal'i A takım idmanlarına çıkarma kararı aldı.

İkinci devre hazırlık kampına devam eden Manavgat Evrenseki 2'nci hazırlık maçını bugün Malatyaspor ile yapacak. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, gerekli görülen mevkilerde değişikliğe gittiklerini, ikinci devre daha iddialı bir Evrenseki için çalıştıklarını belirtti. Çapanoğlu "İkinci devreye kadar gerek hazırlık maçlarında gerekse idmanlarda ideal 11'i ortaya çıkaracağız, Hazırlık maçlarımız bu açıdan çok önemliö dedi.

Kamil ATALAY/ANTALYA, (DHA)

Foto: Evrenseki idman fotoları arşivden

===

Tekirova, Bingöl karşısında

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor, kamptaki ikinci hazırlık maçını Bingöl Belediyespor ile yapacak. Gümüşhanespor ile yaptığı maçı kazanan Tekirova Belediyespor'da moraller yerinde. Sezonun ikinci yarısına hazırlık için Kemer Limak Limra Hotel'de kampa giren Tekirova Belediyespor, Gümüşhanespor'un ardından ikinci hazırlık maçını Bingöl Belediyespor ile yapacak. Tekirova'daki Dr. Fehmi Öncel Stadı'nda bugün günü oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak.

Gümüşhanespor'u 3-2 yenerek, moral depolayan Tekirova Belediyespor'un hazırlık kampı, 19 Ocak'ta sona erecek. Tekirova Belediyespor Antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, hazırlık maçlarında oyuncularının performans ve form düzeylerini belirlediğini söyledi. Hazırlık kampının önemine değinen ve şu ana kadar herhangi bir aksilikle karşılaşmadıklarını söyleyen Ferhatoğlu, Bingöl Belediyespor'un ardından 1 hazırlık maçı daha yapacaklarını kaydetti. Antrenmanlara sıkı bir şekilde devam ettiklerini anlatan Ferhatoğlu, tüm taraftarları hazırlık maçına davet etti.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: Gürkan Ferhatoğlu

===

Fethiyespor'da Ozan Öztürk rekor kırdı

Fethiyespor ilk yarının sonunda yakaladığı çıkışla taraftarını sevince boğarken, en dikkat çeken performanslarından biri kaleci Ozan Öztürk'ün 576 dakika boyunca kalesine gole kapatmasıydı.

TFF Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta devreyi liderin 4 puan gerisinde 3'üncü sırada kapatan Fethiyespor'da bazı futbolcular performansı ile göz doldurdu.

Mustafa Ceviz'in göreve gelmesinin ardından üst üste 5 maçını kazanan takımın başarısında Fethiyespor Kalecisi Ozan Öztürk'te büyük rol oynadı. Ozan Öztürk, Fethiyespor'da 1994-1995 sezonunda kaleci Turan Doğan'ın 527 dakika boyunca gol yememe rekorunu, Fethiyespor - Bozüyükspor maçının 60'ıncı dakikasında egale etti.

Fethiyespor maçı 1-0 önde tamamlamasıyla rekoru geliştirerek 576 dakikaya çıkaran Ozan Öztürk, kalesinde en uzun süre gol görmeyen kaleci olarak Fethiyespor tarihine geçti. Ligin ikinci yarısında taraftarların Ozan Öztürk'ün performansını dikkatle takip etmesi beklenirken, Fethiyespor'da ilk yarının en dikkat çekici performansları bununla da sınırlı değildi.

İLK YARININ EN'LERİ

Fethiyespor'da ilk yarının en golcü oyuncusu, 8'i lig, 1'i kupada olmak üzere 9 gol atan Ekrem Sarıçam oldu. Murat Türkan ve Onur Okan 1440 dakika ile takımda en fazla süre olan oyuncular olarak dikkat çekti. Fethiyespor en farklı galibiyetini Turgutluspor karşısında 5-0'lık skorla elde etti. Lacivert beyazlılar galibiyet almadan arka arkaya 2 hafta geçirirken, 5 hafta üst üste sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Takımda Halil Karataş 7 kartla takımın en çok sarı kart gören futbolcusu olurken Sabri Gümüşsoy ise 1 kez kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Ergün TOS/FETHİYE, (DHA)

Foto: Takımdan genel fotoğraf - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement