Antalya Bürosu'nun Bölge Habserleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Habserleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Habserleri (3)

ANTALYA sahnelerinin sevilen seslerinden Arzu Turalı, doğum gününü özel bir organizasyonla kutladı.

27.09.2013 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

----------------------

gece MAGAZİN HABERLERİ

----------------------

Turalı'nın yeni yaş heyecanı

ANTALYA sahnelerinin sevilen seslerinden Arzu Turalı, doğum gününü özel bir organizasyonla kutladı. Sahne aldığı Ehl'i Keyf'te gerçekleşen kutlamaya sanatçının ailesi ile çok sayıda dostu katıldı. Açık havada Filiz Koç'un şarkıları ve akşam yemeğiyle başlayan kutlama, koyu sohbetler ve neşeli diyaloglar eşliğinde devam etti. Şık bir kıyafet tercih eden Turalı, yeni yaşını kendisini yalnız bırakmayan dostlarıyla birlikte kutladı. Uçan balonlar ve parti aksesuarlarıyla renklenen akşam, Turalı'nın sahne almasıyla devam etti. Geceye özel repertuar hazırlayan sanatçı, kendi doğum gününde sahnede hem eğlendi hem eğlendirdi. Doğum günü pastasını keserek dilek tutan sanatçı, ardından tebrik ve hediyeleri kabul etti. Turalı, bu gece yanında olan herkese tek tek teşekkür etti.

Foto1: Arzu Turalı

Foto3: Doğum günü heyecanı, Turalı'yı yalnız bırakmayan kalabalık grupla geç vakte kadar devam etti

===

House Cafe'de Latin rüzgarı

ANTALYA Fener Mahallesi Fener Caddesi üzerinde hizmet veren popüler işletmelerden The House Cafe, yeni bir eğlence anlayışı getirmek amacıyla başladığı parti konseptine çılgın bir akşamla devam etti. Meet&Greet Hosting'in ardından House Beatz serisi, çılgın bir Latin gecesiyle başladı. Tarkan Ayçetin ve Sal Santana grubunun sahne aldığı geceye, eğlenceseverler yoğun ilgi gösterdi. İşletmenin içinde kurulan sahnede enstrümanlar ve solistlerin canlı canlı sunduğu birbirinden hareketli müzikler, konukların eşlik ettiği Latin danslarıyla birleşerek muhteşem bir atmosfer sundu. İşletme müdürü Can Tayfun, istedikleri tempoyu yakaladıklarını, bu tarz konsept partilerin devam edeceğini söyledi.

Foto: Geceden fotolar

===

Okul sırasından nikah masasına

AKEV Koleji İngilizce öğretmenlerinden Aykut Erciyas ve bankacı Türkan Başman, mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandırdı. Dedeman Hotel'de organize edilen rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştiren çifti, aile ve yakın dostları da yalnız bırakmadı. Yıllar önce Antalya Koleji'nde aynı sıraları paylaşan ve yaklaşık 1 yıl önce birlikteliğe başlayan çift, alkışlarla gelerek nikah için yerlerini aldı. Gecede çiftin nikah akdini gerçekleştiren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ikiliye bir ömür boyu mutluluk diledi.

Foto: Aykut-Türkan Erciyas

===

Akşam sefası

YAKIN arkadaşlar Damla Erarslan, Mert Kaan Kova, Ezgi Konya ve Damla Nar, uzun bir aranın ardından bir araya gelerek keyifli akşamı paylaştı. Popüler işletmelerden Chappell'de buluşan arkadaşların neşeli tavırları geceye damgasını vurdu. Koyu bir sohbetin ardından kendilerini canlı müziğin ritmine bırakan arkadaşlar, sevdikleri şarkılarla gönüllerince bir gece yaşadı. Eğlenceli buluşma anı fotoğraflarıyla sosyal medyaya da yansıdı.

Foto: Damla Erarslan, Mert Kaan Kova, Ezgi Konya, Damla Nar

===

Romantik doğum günü

MYTOWN Mimarlık'ın sahibi Fırat Akaya, yeni yaşını eşi Damla Akaya ile birlikte kutladı. Shots'ta gerçekleşen kutlamada yakın dostları da genç çifte eşlik etti. Keyifli akşam uzun sohbetlerle başlarken, Akkaya bir yaşı daha geride bırakmanın heyecanını eşi ile birlikte yaşadı. Romantik anlara sahne olan doğum günü kutlaması, pasta kesiminin ardından coşkuyla devam etti.

Foto: Damla- Fırat Akkaya - Turalı

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Habserleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement