Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel Açıklaması

"Gazipaşa'dan Kaş'a kadar bütün ilçelerimizin daha mamur ve güzel olmasını sağlamak için gece gündüz azimle çalışmaya devam edeceğiz"

31.12.2014 11:36

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar bütün ilçelerin daha mamur ve güzel olmasını sağlamak için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Başkan Türel, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye'nin 2015'te demokrasi ve kalkınma yolunda yeni bir hamle yapacağını kaydetti.

Millet ve devlet olarak birlik ve beraberlik içinde geleceğe, "büyük Türkiye" hedefine yürüneceğini belirten Türel, 2015'te Antalya için yeni yatırımların ve hizmetlerin yılı olacağını ve G-20 Zirvesi nedeniyle dünyanın Antalya'yı konuştuğu bir yıl olacağını kaydetti.

Türel, 2015'te Antalya Büyükşehir Belediyesinin vizyon projelerini ilk defa global yatırımcılara sunacaklarını da belirterek, şunları kaydetti:

"Raylı sistemin genişletilmesi, şehir merkezinde yeni parklar, Konyaaltı sahil projesi, güneş enerjisi ile tarımsal sulama gibi projelerimiz Antalya'nın turizmine ve ticaretine destek olacak, iş, AŞ ve bereket getirecektir. Gazipaşa'dan Kaş'a kadar her ilçemizin daha mamur ve güzel olmasını sağlamak için gece gündüz azimle çalışmaya devam edeceğiz. Bu inanç ve bu azimle, bütün vatandaşlarımızın yeni yılını gönülden tebrik ediyor, herkese, ailesiyle, çocuklarıyla, komşularıyla sağlık, huzur, sevgi ve saygı dolu bir sene temenni ediyorum." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement