Antalya Büyükşehir Belediyesine AK Parti Ablukası - Son Dakika
Güncel

Antalya Büyükşehir Belediyesine AK Parti Ablukası

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait atölyelerin yer aldığı Boğaçayı şantiyesinde belediyeye ait olduğu iddia edilen evrakların yakılmasının ardından İl Başkanı Mustafa Köse, bir açıklama yaptı.

02.04.2014 14:53

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait atölyelerin yer aldığı Boğaçayı şantiyesinde belediyeye ait olduğu iddia edilen evrakların yakılmasının ardından İl Başkanı Mustafa Köse, bir açıklama yaptı. AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç de, partililerle belediyeye gelerek birimleri dolaştı.

"YAKARKEN DÜŞÜNECEKTİNİZ"

Yaklaşık bin partili, belediye bahçesine girdiklerinde çöp kamyonunda çoğu yırtılmış evraklar buldu. Çöp kamyonuna çıkan partililer evrakları inceledi. AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç de, Destek Hizmetleri Daire Başkanı İlknur Aygün'ün odasına girmek istedi. Bu sırada çalışanlar Enç ve partilileri içeri almamak için direnince küçük çaplı bir arbede yaşandı. Enç, Daire Başkanı Aygün'e, "Büyükşehir Belediyesi'nin evraklarını yaktınız. Yakarken düşünecektiniz" dedi. Önce Daire Başkanı bu öneriyi kabul etmedi ancak daha sonra ikisi yalnız görüştü.

ÇALIŞANLARA "İŞLEMLERİ DURDURUN" DENDİ

Partililerle birlikte şube müdürlüklerine giren Enç, çalışanlara hiçbir işlem yapmamalarını, durdurmalarını ve belediyeden hiçbir aracın dışarıya çıkmamasını istedi. Zaman zaman çalışanlarla Enç arasında tartışmalar yaşandı. Enç, bazı şube müdürlerine kendi özel araçlarının içinin aranması gerektiğini söyledi.

Belediye bahçesinde yere dökülmüş ve üzeri otlarla kapatılmış evraklar bulan partililer polis çağırdı.

"MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Enç, Antalya Büyükşehir belediyesi'ne sahip çıkmaya geldiklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Hiç kimse çalışanlara, personele zarar vermesin. Biz tekrar belediyeye sahip çıkacağız. Milli iradye sahip çıkacağız. Belediyeyi devralana kadar kapıda oturma eylemi yapacağız."

"BELEDİYEYE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse de belediye binasının önünde yakılmış evrakları basın mensuplarına göstererek, belediyeye sahip çıkacaklarını söyledi. Daha sonra partililer belediyeden ayrıldı. - ANTALYA

Antalya Büyükşehir Belediyesine AK Parti Ablukası
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya Büyükşehir Belediyesine AK Parti Ablukası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement