Antalya - CHP'den İktidar Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Antalya - CHP'den İktidar Yürüyüşü

Antalya - CHP\'den İktidar Yürüyüşü

CHP'den iktidar yürüyüşü ANTALYA'da CHP il örgütü, 1 Kasım seçimlerine sayılı saatler kala Aydın Kanza Parkı'ndan Konyaaltı Caddesi'ne uzanan 'iktidar yürüyüşü' yaptı ve seçim çalışmalarını tamamladı.

31.10.2015 18:03

CHP'den iktidar yürüyüşü

ANTALYA'da CHP il örgütü, 1 Kasım seçimlerine sayılı saatler kala Aydın Kanza Parkı'ndan Konyaaltı Caddesi'ne uzanan 'iktidar yürüyüşü' yaptı ve seçim çalışmalarını tamamladı.

Yürüyüş için partililer öğle saatlerinde Aydın Kanza Parkı'nda toplandı. CHP'nin her seçimden 1 gün önce gerçekleştirdiği yürüyüş için polisin aldığı güvenlik önlemleri dikkat çekti. Polis, partilileri tek tek üst aramasının ardından parka aldı. CHP İl Başkanı Semih Esen'le birlikte parti yöneticileri, milletvekilleri Nefi Kara, Mustafa Akaydın, Çetin Osman Budak, Devrim Kök, milletvekili adayları, partili belediye başkanları Ümit Uysal, Muhittin Böcek ve bine yakın partilinin yer aldığı yürüyüşe, evlerin balkonlarından da alkışlarla destek verenler oldu.

İKİNCİ ARAMA NOKTASI

CHP'liler, yürüyüşün ardından Konyaaltı Caddesi'ne ulaştığında ikinci bir arama noktasıyla karşılaştı. Burada üst aramasının ardından başlayan mitingde milletvekilleri ve adayları kısa konuşmalarla katılımcıları selamladı, 1 Kasım öncesi son mesajlarını verdi.

Milletvekili Mustafa Akaydın'ın konuşmasının hedefinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı. Akaydın, "Adamın biri 29 Ekim sabahı Anıtkabir'e gitmiş ve bir şeyler karalamış. Diyor ki, 'Sen meclisin seçtiği cumhurbaşkanıydın ben halkın seçtiği cumhurbaşkanıyım.' Bu tıbbi dilde çok ciddi bir kompleksin ifadesi. Bunu söylemeye dilem varmıyor ama ne demek istediğimi hepiniz anlıyorsunuz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı miting, sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - CHP'den İktidar Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement