Antalya'da Fabrikada Meydana Gelen Patlama - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Fabrikada Meydana Gelen Patlama

Antalya\'da Fabrikada Meydana Gelen Patlama

Patlamada ağır yaralanan 27 yaşındaki işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

20.11.2014 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tekstil yıkama fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren endüstriyel yıkama fabrikasındaki buhar kazanından kaynaklanan patlamada ağır yaralanan 27 yaşındaki Ali Çin, tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

Çin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Fabrikada 1,5 yıl önce işe başlayan ve bekar olan Çin, memleketi Burdur'un Bucak ilçesinde toprağa verilecek.

Öte yandan kazada ağır yaralanan ve vücudunda yanıklar bulunduğu bildirilen Ayşe Güneş (31) ve Yaşar Kapar'ın (42) yoğun bakım ünitesinde tedavileri sürüyor. Diğer yaralıların da durumlarının iyi olduğu, yoğun bakımdan çıkartıldıkları bildirildi.

Antalya'da 1'nci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki endüstriyel yıkama fabrikasının buhar kazanında dün patlama meydana gelmişti. Fabrikanın bir bölümünde göçüğe neden olan patlamada iki kadın işçi hayatını kaybetmiş, 27 işçi de yaralanmıştı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Fabrikada Meydana Gelen Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement