Antalya'da Suç Örgütü Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Suç Örgütü Operasyonu

Antalya\'da Suç Örgütü Operasyonu

Antalya'da suç örgütü kurdukları iddiasıyla 17 kişi gözaltına alındı.

15.07.2015 18:38

Antalya'da suç örgütü kurdukları iddiasıyla 17 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen projeli çalışma kapsamında Antalya il merkezi ile Finike, Kumluca, Kemer, Kaş ve Elmalı ilçelerinde silahlı suç örgütünün bulunduğu tespit edildi.

Bölgede kumar faaliyetlerini kontrolleri altında tuttukları, vatandaşları kumar oynamaya zorladıkları, kumar borcu oluşan kişileri tehdit ettikleri ve kasten yaralayarak yağmaladıkları iddia edilen zanlıların yakalanması için il merkezi ile Finike, Kumluca, Kemer, Kaş ve Elmalı ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda R.A, Ö.A, H.A, F.A, M.A, K.A, R.A, S.A, İ.T, M.S, A.A, A.T, B.D, H.Ç, C.A, E.T. ve İ.Ç. gözaltına alındı.

Zanlıların ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramada değişik çap ve markalarda 12 ruhsatsız tabanca, kısa dipçikli pompalı tüfek, 3 av tüfeği, 14 şarjör, çeşitli delici ve kesici aletler, çok sayıda mermi, 315 gram toz esrar, 82 kök Hint keneviri, 620 gram Hint keneviri tohumu, 21 gram kubar esrar bulundu. Ayrıca 41 bin 615 lira, 20 bin 711 dolar, 5 bin 100 avro, 2 milyon 179 bin lira ve 5 bin 500 avroluk 48 senet, 26 bin liralık 3 çek, 7 tapu fotokopisi ile otomatik tombala makinesi de ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Suç Örgütü Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement