Antalya Vasiyeti Üzerine Külleri Antalya'da Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Antalya Vasiyeti Üzerine Külleri Antalya'da Defnedildi

Antalya Vasiyeti Üzerine Külleri Antalya\'da Defnedildi

Vasiyeti üzerine külleri Antalya'da defnedildi Almanya'da pencere sistemleri üzerine ticaret yapan Bernhard Mantke, 14 yıl önce tatil için geldiği Antalya'da evlendiği turizmci Sevgi Mantke ile mutlu bir beraberlik yaşadı.

07.04.2015 11:26

Vasiyeti üzerine külleri Antalya'da defnedildi

Almanya'da pencere sistemleri üzerine ticaret yapan Bernhard Mantke, 14 yıl önce tatil için geldiği Antalya'da evlendiği turizmci Sevgi Mantke ile mutlu bir beraberlik yaşadı.

Almanya'da yaşayan, yılın 3 ayını Antalya'da geçiren, birkaç yıl içersinde Türkiye'ye yerleşmeyi planlayan Bernhard Mantke, geçen hafta kalp krizinden yaşamını yitirdi. Vasiyeti üzerine yakılan Mantke'nin külleri, yine vasiyeti üzerine eşi tarafından özel bir kutu içersinde uçakla Antalya'ya getirildi. Kurşunlu kent mezarlığındaki gayrimüslim mezarlığında düzenlenen törene, Bernhard'ın eşi Sevgi Mantke ve onun ilk eşinden oğlu Volkan Tan ile yakınları katıldı. Berhnard Mantke'nin küllerinin bulunduğu kutu, Volkan Tan tarafından mezarın zeminine yerleştirildi ve toprakla kapatıldı. Sevgi Mantke'nin eşine hitaben törende okuduğu mektup ise duygusal anlar yaşattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Vasiyeti Üzerine Külleri Antalya'da Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement