Apple'ın Vpp Hizmeti Artık Türkiye'de! - Son Dakika
Teknoloji

Apple'ın Vpp Hizmeti Artık Türkiye'de!

Apple\'ın Vpp Hizmeti Artık Türkiye\'de!

VPP for Business adıyla eğitim alanında hizmet sağlayan Apple, artık App Store üzerindeki uygulamalarıyla ülkemizde de kullanılabilir olacak!

25.08.2014 18:12

VPP for Business adıyla eğitim alanında hizmet sağlayan Apple, artık App Store üzerindeki uygulamalarıyla ülkemizde de kullanılabilir olacak!

2011 yılında Apple'ın eğitim kurumları için geliştirilen uygulamaların ve interaktif kitapların indirimli olarak ve toplu bir biçimde satın alınmasını sağlayan VPP hizmeti geçtiğimiz gün itibariyle 16 ülkede daha kullanıma açıldı.

Öğretmenler ve öğrenciler için bünyesinde birçok eğitimsel içerikler ve araçlar barındıran şirket ve kurumlara yönelik hizmeti Volume Purchase Program(VPP), Hollanda, İsveç, Singapur, Hong Kong, Tayvan ve arasında Türkiye'nin de bulunduğu 16 ülkeye dijital kitap, ansiklopedi, ders notları, tezler ve öğretmenler içinse sınav örneklerine ait içerikleri barındırıyor.

Daha önce de ABD, Kanada İngiltere, Fransa, Almanya İtalya, Japonya, Yeni Zelanda, Avustralya ve İspanya'da kullanılabilir eğitim hizmetinin, ülkemizde özel eğitim kursları tarafından beklenenin üstünde bir rehavet gördüğü öne sürülüyor.

Daha detaylı bilgi edinmek için Apple'ın VPP için hazırladığı sayfayı buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

The post Apple'ın VPP Hizmeti Artık Türkiye'de! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Apple'ın Vpp Hizmeti Artık Türkiye'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement