Arama Kurtarma Faaliyetleri - Son Dakika
Güncel

Arama Kurtarma Faaliyetleri

Muğla'daki Akyarlar Koyu açıklarında alabora olan Jet Ski'den denize düşen ikisi Suriye uyruklu yasadışı göçmen, biri Türk vatandaşı sağ olarak kurtarılarak Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı'na teslim edildi.

15.03.2014 16:28

Muğla'daki Akyarlar Koyu açıklarında alabora olan Jet-Ski'den denize düşen ikisi Suriye uyruklu yasa dışı göçmen ve biri Türk vatandaşı sağ olarak kurtarılarak Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı'na teslim edildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, dün Muğla'nın Bodrum ilçesinin Akyarlar Koyu açıklarında, üzerinde üç kişi bulunan bir Jet-Ski deniz aracının alabora olduğu, Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek yardım talebinde bulunulduğu belirtildi.

Alınan ihbar üzerine bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurlarının, ikisi Suriye uyruklu yasadışı göçmen ve bir Türk vatandaşının sağ olarak kurtarıldığı ve Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı personeline teslim edildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, Marmaris'in Serçe Limanı'ndan 13 Mart'ta tekneyle denize açılan ve geri dönmediği bildirilen kişinin Rodos Adası'nda bulunduğunun öğrenilmesi üzerine 14 Mart'ta arama çalışmalarına son verildiği aktarıldı.

Ayrıca, Uludağ Milli Parkı'nda, 13 Mart'ta kayak yaptığı esnada kaybolan bir kişinin, bölgeye sevk edilen bir Jandarma Arama Kurtarma Timi tarafından kurtarıldığı bilgisi de verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arama Kurtarma Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement