Aranan Kan Bulundu! - Son Dakika
Spor

Aranan Kan Bulundu!

Aranan Kan Bulundu!

Norveç ligi takımlarından Molde'de sergilediği performansla adından söz ettiren ve Ocak ayı transfer döneminde takıma katılan Martin Linnes, Gaziantepspor maçında oynadığı futbolla Galatasaraylı taraftarların uzun yıllardır çözüm beklediği sağ bek sorununa ilaç olacak gibi görünüyor.

01.02.2016 15:01

Norveç ligi takımlarından Molde'de sergilediği performansla adından söz ettiren ve Ocak ayı transfer döneminde takıma katılan Martin Linnes, Gaziantepspor maçında oynadığı futbolla Galatasaraylı taraftarların uzun yıllardır çözüm beklediği sağ bek sorununa ilaç olacak gibi görünüyor. Henüz sarı kırmızılı formayla 3 maça çıkmasına rağmen tehlikeli pozisyonlarda sakin kalması ve pozisyon bilgisi ile dikkat çeken 24 yaşındaki futbolcu etkili bindirmeleriyle de otoritelerden tam not aldı.

FENERBAHÇE'YE GOL ATMIŞTI

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Beşiktaş'ın da ciddi şekilde ilgilendiği Norveç futbolunun son yıllarda yetiştirdiği önemli oyunculardan biri olan Linnes sezona Molde formasıyla başlamış ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanan maçta oynadığı etkili futbol ve sarı lacivertli kulübün ağlarına gönderdiği golle yeniden Türk takımlarının radarına girmişti.

Devre arası transfer döneminin başında önce Fransa ligi takımlarından Paris Saint Germain (PSG) forması giyen Hollandalı Van der Wiel'le ilgilenen fakat bu oyuncudan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen sarı kırmızılı yöneticiler, Ajax'ta forma giyen bir başka Hollandalı Van Rhjin'ı gündemine almış fakat bu transfer de çeşitli nedenlerden ötürü gerçekleşmemişti. Ardından rotayı Norveç'e çeviren Galatasaray, Molde kulübü yöneticileriyle temasa geçmiş ve 2 milyon euro bonservis bedeliyle Linnes'i kadrosuna katmıştı.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin şimdiye kadar farklı mevkilerde görev verdiği Linnes'in sağ bekte göstereceği performans merak ediliyordu. Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantepspor'u 3-1 yenerek çeyrek finale yükselen Galatasaray'da ilk kez asıl mevkisi olan sağ bekte oynayan Linnes, performansı ile gelecek için olumlu sinyaller verdi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Aranan Kan Bulundu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement