Ardahan CHP'li Yılmaz: Hayatlarında Dik Durmayanlar, Eğilmemiş Olanlara Laf Ediyor - Son Dakika
Güncel

Ardahan CHP'li Yılmaz: Hayatlarında Dik Durmayanlar, Eğilmemiş Olanlara Laf Ediyor

Ardahan CHP\'li Yılmaz: Hayatlarında Dik Durmayanlar, Eğilmemiş Olanlara Laf Ediyor

CHP'li Yılmaz: Hayatlarında dik durmayanlar, eğilmemiş olanlara laf ediyorCHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz memleketi Ardahan'da yaptığı açıklamada, "Bana laf edenlere de bir lafım var. Hayatında hiçbir zaman dik duramamış insanlar, ne zamandan beri hayatında bir kez dahi eğilmemiş insanlara laf ediyor" dedi.

22.04.2016 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Yılmaz: Hayatlarında dik durmayanlar, eğilmemiş olanlara laf ediyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz memleketi Ardahan'da yaptığı açıklamada, "Bana laf edenlere de bir lafım var. Hayatında hiçbir zaman dik duramamış insanlar, ne zamandan beri hayatında bir kez dahi eğilmemiş insanlara laf ediyor" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş ile birlikte memleketi Ardahan'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, CHP İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi. Görevlendirildikten sonra bir çok dış ülkeyi ziyaret ettiğine işaret eden Öztürk Yılmaz, "Dış politikada biraz canlanma, hızlanma yaşanınca, bazı havuz medyasındakiler bizlerin hak etmediği eleştirilerde bulundular. Şunu onlara açık söylemek isterim. Ben korkuyu yok etmiş bir insanım. Sizlerin korkusunu, yerden yere çalarım ben. Biz yolumuza devam edeceğiz. Çünkü bu Türkiye'nin varlık yokluk meselesi. Hiç kimse Türkiye'nin itibarını haysiyetini örseleyemez. Ben bir vatansever, yurtsever olarak bu ziyaretlere ve çalışmalarımıza devam edeceğim. Bana laf edenlere de bir lafım var. Hayatında hiçbir zaman dik duramamış insanlar, ne zamandan beri hayatında bir kez dahi eğilmemiş insanlara laf ediyor" diye konuştu.

Türkiye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının iptal edilmesini eleştiren Öztürk Yılmaz, "Bu insanları kınıyorum. Türkiye'de bu bayramın kutlanmaması ayıptır. Biz neyi kutlamıyoruz? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını Ülkemizi kuran, bu ülkenin ruhunu, onurunu, haysiyetini ayaklar altına alan değil dimdik tutan Atatürk'ün bahşettiği bir günü kutlamamak ayıptır " dedi.

Hükümetin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, unutmak, unutturmak, hafızalardan silmek istiediğini öne süren CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, "Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan'ı çocuklara hediye ettiğinde bir talimat vermişti. Özellikle Kurtuluş savaşında hayatını kaybeden ailelerinin çocuklarının bu bayramı kutlamasını istemişti. 23 Nisan bir eğlence değildir ki, şehitler olduğunda o eğlenceyi iptal edelim. 23 Nisan'ı bir eğlence günü olarak algılayanlar Cumhuriyetin değerlerinden nasiplenmemiş, ya da Cumhuriyetin değerleriyle problemi olan kişilerdir. Siz önce 23 Nisan'ın anlamını öğrenin de ondan sonra unutmaya unutturmaya çalışın. Bizim için büyük bir anlam ifade eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hafızalardan silmeye ne Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ne AKP iktidarının Başbakanı Davutoğlu'nun, ne de onun İçişleri Bakanının, valilerinin gücü yetmez. Adında Çocuk olan bayramdan özellikle bu yıl şunun için çekiniyorlar. Biliyorsunuz AKP iktidarı Ensar Vakfında ortaya çıkan rezaletin, cinsel istismarın, cinsel tecavüzün adeta altında kaldı. Yarın iktidarın son 14 yılda çocuklara nasıl bir dünya bıraktığı tüm belgeleriyle ortaya çıkacak" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ardahan CHP'li Yılmaz: Hayatlarında Dik Durmayanlar, Eğilmemiş Olanlara Laf Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement