Bülent Arınç'tan Veda Mesajı Gibi Sözler - Son Dakika
Güncel

Bülent Arınç'tan Veda Mesajı Gibi Sözler

Başbakan Yardımcısı Arınç, "5 dönemdir parlamentoda milletvekiliyim. Kaldı şurada 6 ayımız. Allah hayırlı, uzun ömür verirse 6 ay sonra gençlere yerimizi terk edeceğiz" dedi.

02.01.2015 20:11  Güncelleme: 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 40 seneden beri siyasetle ilgilendiğini belirterek, "Refah'tan bu yana da 5 dönemdir parlamentoda milletvekiliyim. Kaldı şurada 6 ayımız. Allah hayırlı, uzun ömür verirse 6 ay sonra gençlere yerimizi terk edeceğiz. 'Bize bu kadar yeter kardeşim, biraz da kendimize gelelim, işimize bakalım, biraz dinlenelim, siyasete dışarıdan katkı sağlayabilirsek sağlayalım' diyeceğiz" ifadesini kullandı.

KIRŞEHİR'DE İŞ ADAMLARININ TÖRENİNE KATILDI

Arınç, Yenice Mahallesi'nde bir iş hanında bulunan Kırşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (KIRSİAD) açılış törenine katıldı. İl Müftüsü Mehmet Şahin'in duasıyla gerçekleştirilen törene Vali Necati Şentürk, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Ak Parti Kırşehir milletvekili Muzaffer Aslan ve Abdullah Çalışkan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İslam Toplumu Milli Görüş Onursal Başkanı Yavuz Çelik Karahan, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, KIRSİAD Başkanı Mustafa Çoban ve davetliler katıldı.

Arınç, buradaki açılışın ardından dernek üyelerinin katılımıyla bir otelde organize edilen programda yaptığı konuşmada, Türkiye'de 13 yıldan beri istikrarlı bir hükümetin iş başında olduğunu söyledi. Arınç, 40 seneden beri siyasetle ilgilendiğini belirterek, "Refah'tan bu yana da 5 dönemdir parlamentoda milletvekiliyim. Kaldı şurada 6 ayımız. Allah hayırlı, uzun ömür verirse 6 ay sonra gençlere yerimizi terk edeceğiz. 'Bize bu kadar yeter kardeşim, biraz da kendimize gelelim, işimize bakalım, biraz dinlenelim, siyasete dışarıdan katkı sağlayabilirsek sağlayalım' diyeceğiz" ifadesini kullandı. Türkiye'de 1950'den sonra, 13 sene devam eden bir iktidar görülmediğini vurgulayan ve ülkenin siyasi tarihine ilişkin bilgi veren Arınç, şöyle devam etti:

"TUVALETE BİLE MİLYONLA GİDİYORDUK"

Türkiye'nin ekonomide çok iyi bir noktada olduğuna dikkati çeken Arınç, "2001'i hatırlayın. O hükümet döneminde iki büyük ekonomik krizi tarihinde ilk defa yaşamış Türkiye'de, Türkiye'nin ne hale geldiğini esnaf da iş adamları da memur da biliyor. Çalışmayan işsizlerimiz de biliyor, işsizlerimiz ordusuna eklenen milyonlar da çok iyi biliyor. Çok çabuk unuttunuz 6 sıfırlı paramız vardı. Tuvalete girerken bile 1 milyon gibi, 6 sıfırlı parayla gidebiliyordunuz" dedi. Arınç, kendilerinden öncekilerin IMF'ye yaptığı borçları ödediklerini ve iki sene önce mayıs ayında bitirdiklerini söyledi.

Bülent Arınç\'tan Veda Mesajı Gibi Sözler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bülent Arınç'tan Veda Mesajı Gibi Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • fcommand: Allah hepinizden razı olsun..Büyük Türkiyenin yeniden ayağa kalkışındaki emeklerinizi her zaman hatırlayacağız..Şimdi anlayamasalarda ileride neyi neden yaptığınızı idrak edecektir bu aziz milletin evlatları..selametle. 2 9 Yanıtla
  • ADANALI: SAADET PARTİSİNE GEL BİZDE KİN VE NEFRET YOK. 6 0 Yanıtla
  • Doğruya doğru: Aman villanı almadan gitme biz halk olarak nasıl olsa ahmakız 3 gün konuşur sonra unuturuz 4 2 Yanıtla
  • osman Cin: bunlar bugun var yarin yok olmaya mahkumlar.Ammaaa milli görüş kiyamete kadarolacak insallah 4 1 Yanıtla
  • ahmet: Zırıltı sulu göz hadi bi ağla da ak koyunlar görsün haniymiş benim zırıltım 1 4 Yanıtla
  • osman Cin: vefasiz,bulofcu,iki yuzlulugu 13 yildir iyi ogrendiler ahlak ve manaviyatı mahvettiler ceplerini iyi doldurdular asiler...... da hangisini sayyimki 1 3 Yanıtla
  • taner: Agliyo muydu 4 0 Yanıtla
  • Cuvaldız: Yakısır Sana İhtiyar Deli Kanlı, Ama Devletin Üstündende Elini Cekme, Aktif Ol, Saygılar. ! 2 2 Yanıtla
  • Yezdan: Seninde ondan aşağı kalır yanın yok, hadi sen git inşallah ona da sıra gelecek.. 2 1 Yanıtla
  • erdem sabri: küpü doldurdunuz nasılsa zaten bundan sonrası hesap verme zamanı yaklaşıyor kenara çekilip kaybolmak lazım dimi, amaaaa yok öyle yağma ininizden bulup çıkaracak bu millet sizi hesap vereceksiniz işiniz çok zor 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement