Arınç: İnanıyorum ki Yüzde 60 Oy Vereceksiniz - Son Dakika
Politika

Arınç: İnanıyorum ki Yüzde 60 Oy Vereceksiniz

Arınç: İnanıyorum ki Yüzde 60 Oy Vereceksiniz

Diyarbakır'da konuşan Arınç "Mutlu olduğunuz için yüzde 50 verdiniz. Yarın genel seçimler olsa yüzde 60 oy vereceksiniz buna inanıyorum." dedi.

14.03.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi Ak Parti Belediye Başkan adayı Sebagatullah Seydaoğlu'nun seçim bürosunu ziyaret etti. Parti otobüsü üzerinden konuşan Arınç, Seydaoğlu'nun milletvekilliği dönemin de de atik ve çalışkan bir vekil olduğunu Diyarbakır için büyük hizmetler yaptığını söyledi.

"HALKIMIZA HİÇBİR ŞEY VEREMEDİLER"

Arınç, her partinin AK Parti kadar muhterem olduğunu belirterek, bugüne kadar AK Partili belediyelerin çok büyük işler başardıklarını söyledi. Ayrımcılık yapmadan halkı huzur içinde yaşattıklarını ve herkesi kucakladıklarını belirten Arınç, şöyle konuştu: "Artık Bismil ve Diyarbakır'ın da vakti geldi. 11 senedir ayrımcılıktan, şiddetten başka bir şey bilmeyenlerin halkımıza hiçbir şey vermediklerini gördük, şimdi vakti geldi hizmet dönemi başlıyor. Herkesin siyasi anlayışına saygı gösteririz. Her parti bizim için AK Parti kadar muhteremdir. Ama ellerine hizmet imkanı geçtiğinde de başka şeylerle meşgul olanlara halkı birbirine karşı, hasım haline getirenlere, devletin verdiği tüm imkanları çarçur edenlere artık fırsat vermeyeceğiz. Bismil tarihte olduğu gibi büyük ve güçlü Bismil olacak. Hepimiz huzurlu bir hayat geçireceğiz.

"YÜZDE 60 OY VERECEKSİNİZ"

11 senedir iktidarız sizler, destek verdiniz, yüzde 50 oy verdiniz: Biz de hastaneler, yollar, yüksek hızlı trenler, barajlar, havalimanları, okullar yaptık. Artık her şey daha güzel. Tarıma destek verdik. Milletimizi zenginleştiriyoruz. Sanayiyi güçlendiriyoruz. Siz mutlusunuz ki bize yüzde 50 verdiniz. Yarın genel seçimler olsa yüzde 60 oy vereceksiniz buna inanıyorum."

KONUŞMASINI ERKEN BİTİRDİ

Konuşma sırasında sağanak yağış nedeniyel Arınç, sözlerini bitirerek vatandaşların ıslanmaması için konuşmasına devam etmeyeceğini söyledi. Arınç ve beraberindeki protokol daha sonra partililerle birlikte yemek yedi.

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Arınç: İnanıyorum ki Yüzde 60 Oy Vereceksiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Mert: Harbiden buna inanıyormusun :)))...Günün en güzel esprisi idi..Çok güldüm..Şaşkınlar sizi.. 50 16 Yanıtla
  • ata celebi: Akp yuzde 32 ye dusmus arkadaslar....rusvetcilere yaziklar olsunnnn 22 26 Yanıtla
  • azap: bende aynı fikirdeyim..inşallah 28 15 Yanıtla
    delikanlı: yüzde altmışı görürsen kulağın arkasını da görürsün azap 0 0
  • cundullah: 3 ün 1 ini alacan sen bekle. :) 29 14 Yanıtla
  • Diyarbekir Amed Bdp: Hahaha bi insan anca bu kadar komik olur. Diyarbekir de ` oy alacakmis. Siz Amed de 10 almanız bile sizin için büyük başarı. O oylarıda anca cahiller verir. Hiçbir Şerefli Kürt Size oy vermeyecek 22 18 Yanıtla
  • amed21: akp doğu ve güneydoğuda kazanacak biji erdoğan 16 22 Yanıtla
  • halil: kamyonun tekeri patlamış toslayacaksınız duvara yüzde 60 dan bahsediyorsun 23 15 Yanıtla
  • mehmet: Ya bu bunadı mı ne? Daha önceleri akıllı bir adama benziyordu. Bütün bunlardan sonra hala ` diyor 27 6 Yanıtla
  • osman amed: ulan akp nin diyarbakırı alması mhp nin hakkariyi alması gibi bişe bu adam ne içiyor 23 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement