Artık Enerjisini Üreten Bir Sakarya Var - Son Dakika
Yerel

Artık Enerjisini Üreten Bir Sakarya Var

Artık Enerjisini Üreten Bir Sakarya Var

Seçim irtibat bürosunun açılışında binlerce Geyveliye hitap eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Artık enerjisini üreten bir Sakarya var. Türkiye’nin en temiz suyunu içiyoruz.

24.02.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim irtibat bürosunun açılışında binlerce Geyveliye hitap eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Artık enerjisini üreten bir Sakarya var. Türkiye'nin en temiz suyunu içiyoruz. Hamdolsun Sakarya; arıtma tesisleri, duble yolları, parkları, rekreasyon projeleri ve kültür sanat yatırımlarıyla Türkiye'nin parlayan yıldızı olmuştur" ifadelerini kullanırken; AK Parti Sakarya Milletvekili Dişli, "Milletimizden aldığımız güç ve güvenle inşallah bu seçimlerden galip çıkacağız" ve AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, "Biz bu tabloyu gördüğümüzde 30 Mart akşamı Geyve'den Başbakanımıza "Dik dur eğilme, Geyve seninle" mesajının verileceğini hissediyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Alifuatpaşa Beldesi'nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından Geyve Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı törenine katıldı. Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak'ın da hazır bulunduğu programda, alanı dolduran binlerce Geyveli, AK Parti'ye büyük destek verdi.

Düzenlenen programda ilk söz alan AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi için teşekkür ederek, "2009 yılında Geyve Belediyesi AK belediyecilik ile tanıştı. İnşallah 30 Mart'ta Geyve AK Parti ile yola devam edecek" dedi. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ise yeni dönem projelerini açıkladı. Kaya, "Çok şükür milletimize hizmet üreten bir belediyeyiz. İnşallah önümüzdeki dönemde Büyükşehir Belediye Başkanımız ve milletvekilimizin katkılarıyla kanalizasyon altyapı sistemi inşa edeceğiz. Geyve'ye modern bir meydan kazandıracağız. Geyve Gençlik Merkezi projesini hayata geçireceğiz. Dar gelirli vatandaşlarımız için Geyve Kart projesini hazırladık. Hırka köyüne seyir terası inşa edeceğiz. Elvanbey Zaviyesi, etnografya ve açık hava müzesine dönüşüyor" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, "Bugün milletimiz verdiği oya sahip çıkıyor. Milletimiz, her yerde liderimize sahip çıkarız, onun duruşunu duruşumuz biliriz, onun sözünü sözümüz biliriz diyor. Allah milletimizden razı olsun. Biz bu tabloyu gördüğümüzde 30 Mart akşamı Geyve'den Başbakanımıza "Dik dur eğilme, Geyve seninle" mesajının verileceğini hissediyoruz. Çünkü bugün memleketin milli iradeyi her zamankinden daha fazla savunmaya ihtiyacı var. Birilerinin kurduğu kumpasların kırıntılarından muhalefet devşirmeye çalışanlar var. Bugün onların hiçbiri Türkiye'nin 2023'ünden bahsetmiyor. AK Parti iktidarı ile bu milletin yüzü güldü, kendine güveni geldi. Bu destek ve güvenle Geyve'nin önü açık, yarını aydınlık" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Biz biliyoruz ki vatandaşlarımız bu alanlara gelecekleri için, çocukları için, Sayın Başbakanımıza destek olmak için toplanıyor. Allah hepinizden razı olsun. Her zaman söylüyoruz, hizmet bizim işimiz. AK Partili belediye başkanları gece gündüz milletimize hizmet etmek için çalışıyor. 5 yıl önceki Geyve ile bugünkü Geyve bir mi? Hamdolsun ilçelerimiz hükümetimiz ve yerel belediyeler tarafından hayata geçirilen yatırımlarla önemli bir gelişim gösterdi, inşallah milletimizin vereceği destek ile bu hizmetler devam edecek" şeklinde konuştu.

Başkan Toçoğlu, "Daha yaşanabilir bir şehir oluşturma hedefiyle gece gündüz çalıştık. Artık enerjisini üreten bir Sakarya var. Türkiye'nin en temiz suyunu içiyoruz. Hamdolsun Sakarya; arıtma tesisleri, duble yolları, parkları, rekreasyon projeleri ve kültür sanat yatırımlarıyla Türkiye'nin parlayan yıldızı olmuştur. İnşallah önümüzdeki seçimde alabileceğimiz en yüksek oyu alıp, Sayın Başbakanımıza Sakarya'dan, Geyve'den güçlü bir destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, "Önümüzdeki yerel seçimlerin ardından Geyve Büyükşehir sınırlarına dahil olacak. Büyükşehir'in güçlü hizmet eli Geyve'ye uzanacak. Biz milletimizin hizmetkarıyız. İnşallah ilçemizde ve Sakarya'mızda hayata geçirilen yatırımlar sizlerden alacağımız destekle seçimin ardından da devam edecek. Milletimizden aldığımız güç ve güvenle inşallah bu seçimlerden galip çıkacağız" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Dişli, AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu ve Geyve Belediye Başkanı Kaya, kapalı pazaryerini dolduran binlerce vatandaşı selamladı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Artık Enerjisini Üreten Bir Sakarya Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement