Asker Nöbette Tüfeğiyle İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Asker Nöbette Tüfeğiyle İntihar Etti

Asker Nöbette Tüfeğiyle İntihar Etti

Gaziantep'te vatani görevini yapan 20 yaşındaki er Ali Külek, nöbet sırasında tüfeğiyle intihar etti.

17.11.2014 11:23  Güncelleme: 11:44

Gaziantep'te, dün öğleden sonra 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan 20 yaşındaki er Ali Külek, nöbet sırasında tüfeğiyle intihar etti.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Er Ali Külek, nöbet tuttuğu kulübede tüfeğiyle başına ateş etti. Silah sesini duyanların kanlar içerisinde bulduğu asker, ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü, ancak doktorların çabasına karşın kurtarılamadı.

MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Er Ali Külek'in cenazesi otopsi işleminin ardından defnedilmek üzere memleketi Adana'ya gönderildi.

BİR ACI HABER DE KASTAMONU'DAN

Kastamonu'da, 9 Kasım Pazar günü motosikletiyle yaptığı kazada ağır yaralanan Jandarma Astsubay Murat Yıldız, tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akedemisi'nde (GATA) hayatını kaybetti.

Kaza, İnebolu- Küre karayolu Ersizlerdere mevkiinde meydana geldi. Bozkurt İlçesi'nde trafik tim komutanı olarak görev yapan Murat Yıldız, 37 PP 137 plakalı motosikletiyle seyir halindeyken karşıdan gelen otomobille çarpıştı. Ağır yaralanan Murat Yıldız, Kastamonu'da yapılan ilk müdahalesinin ardından GATA'ya sevk edildi. 1 haftadır yoğun bakımda yaşam savaşı veren Yıldız, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası Astsubay Yıldız'ın cenazesi Muğla'nın Milas İlçesi'nde toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asker Nöbette Tüfeğiyle İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Davraz: Cenabı ALLAH rahmet eylesin. Kederli ailesine sabırlar versin 15 3 Yanıtla
  • kerem: TSK'daki asker ölümlerinin sebeblerini , TBMM, sivil STK'ların da yer aldığı bağımsız yetkili bir komisyon tarafından incelenmiyor. bu çocuklarımızın hayatı bu kadar ucuzmu? 16 0 Yanıtla
  • ferdi: çocukları zamanında sabırsız yetişdiri yoruz. sıkıntıya gelemiyorlar 11 1 Yanıtla
  • dede: asker neden intihar eder 1. sivildeki pekcok sorunu kafaya takmis olabilir.. 2. şerefi namusu olmayan ve en ufak askerin sinirlenmesinde devleti yetkileri öne sürerek tehtid eden komutanlar.. askerli yapmayanlar olabilir oyle komutanlar vardirki arkadaş lar, 1seneyi oyle bir zehir ederki size , dondukten sonra geri kalan yasaminiza devam etmek istemezsiniz bende o hayati bir serefsiz yuzunden zehir olan mehmetciklerden biriydim sehit olan askerimize Allah rahmet eylesin, ailesine bas sağlığı dilerim.. 8 1 Yanıtla

Advertisement