Aşmak İçin Hareket Et' Etkinliği Denizli'de Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Aşmak İçin Hareket Et' Etkinliği Denizli'de Yapılacak

Aşmak İçin Hareket Et\' Etkinliği Denizli\'de Yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Türkiye genelinde yürütülen ‘Aşmak İçin Harek(ET)’ kampanyası Denizli’de de başlatılıyor.

11.01.2016 16:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Türkiye genelinde yürütülen 'Aşmak İçin Harek(ET)' kampanyası Denizli'de de başlatılıyor.

Beyaz Ay Derneği Denizli Şube Başkanı Dilek Yüksel Kahveci ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Türkiye genelinde yürütülen 'Aşmak İçin Harek(ET)' kampanyası hakkında bilgi verdi. Beyaz Ay Derneği Denizli Şube Başkanı Kahveci, kampanya ile amaçlarının engeli olmayan bireylerin sosyal hayatın içinde engelli bireyleri kabul aşamasını hızlandırmak olduğunu, bu amaçla sporun insanlar arasında bir köprü vazifesi göreceğini düşündüklerini belirtti.

Başkan Zolan ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, sivil toplum örgütlerinin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Sivil toplum örgütlerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Özellikle engelli vatandaşlarımızla ilgi çalışmalar gerçekleştiren ve bizden destek isteyen sivil toplum örgütlerinin projelerinin sonuna kadar da yanındayız" dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Engelli vatandaşlarımızın engellerini kaldırmak için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, Türkiye'ye örnek olacak çalışmaların altına imza attık. Böyle bir projenin altında da imzamızın olması bizleri mutlu eder." - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşmak İçin Hareket Et' Etkinliği Denizli'de Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement