Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Belediyecilikte başarılı olmanın temelinde 'halkla iç içe' olmak vardır.

12.08.2015 16:58

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Belediyecilikte başarılı olmanın temelinde 'halkla iç içe' olmak vardır. Bunun bilincinde hareket edince, başarı da beraberinde geliyor" dedi.

Taşçı, Mevlana Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Burada belediye hizmetleri hakkında bilgi veren Taşçı, "Atakum İlçesine hastane kazandırılması yönünde girişimlerimizde başarılı olduk. Yıllardır ilçe hastanesi olmayan Atakum'da bu eksikliği gideriyoruz. Karadeniz İlçesinde olmayan bir projeyi, Akvaryum Park Projesini de ilçemize kazandırıyoruz. Bu büyük projenin yanı sıra Döner Kule Projemizin teknik kısımları tamamlanmak üzeredir. 15 Ağustos'ta Seyir Terası Projesi'nin ihalesi gerçekleşecek. Bir yandan rutin belediyecilik çalışmalarını en başarılı şekliyle ortaya koyuyor, diğer yandan herkesi yakından ilgilendiren projelerimizle ilçemizi dört bir koldan hizmetle buluşturuyoruz" diye konuştu.

Ortak akıla çok büyük önem verdiğini belirten Taşçı, şunları kaydetti:

Atakum halkıyla o kadar güçlü bir bağımız var ki bu bağ sayesinde geleceğe miras niteliğinde olacak projeleri ortaya çıkartıyoruz. Ben sizlere söz verdim. En iyi hizmeti, en başarılı projeleri, en değerli işleri Atakum İlçesine kazandırmak boynumun borcu. Belediyecilikte başarılı olmanın temelinde 'halkla iç içe' olmak vardır. Bunun bilincinde hareket edince, başarı da beraberinde geliyor. Halkımıza soruyor, projelerimizi hep birlikte hayata geçiriyoruz. Atakum halkının ne istediğini, beklediğini biliyoruz. Bu beklenti ve istekler doğrultusunda çalışıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement