Atakum'dan Şehit Fikret Özer'e Vefa - Son Dakika
Yerel

Atakum'dan Şehit Fikret Özer'e Vefa

Atakum\'dan Şehit Fikret Özer\'e Vefa

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 4 yıl önce terör örgütü PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düşen Piyade Onbaşı Fikret Özer’in mezarında, Atakum Belediyesi’nce düzenleme çalışması başlatıldı.

05.08.2015 16:54

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 4 yıl önce terör örgütü PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen Piyade Onbaşı Fikret Özer'in mezarında, Atakum Belediyesi'nce düzenleme çalışması başlatıldı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın 'acil' kodlu talimatıyla başlatılan çalışmaları incelemek üzere mezarlığa giden Şehit Fikret Özer'in babası Celal Özer, yapılacak çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Atakum Belediyesi tarafından başlatılan çalışma kapsamında şehit Fikret Özer'in mezarı ve mezarına giden yollarda çevre düzenlemesi başlatıldı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın şehit mezarındaki düzensizliği gördükten sonra düzenleme için acil talimat verdiğini belirten Küçükkolpınar Mahallesi Muhtarı Engin Erbil, "Mahallemizin delikanlısı, şehit haberiyle bizi üzen Fikret Özer kardeşimizle gurur duyuyoruz. O bizler için canını feda eden bir vatan evladıdır. Bu anlamda 4 yıl önce şehit olduğunda hem ailesinin hem de onu çok seven mahalle sakinlerinin isteğiyle Küçükkolpınar Mezarlığı'na defnettik. Fikret kardeşimizin mezarının diğer mezarlardan farklı olması, onu ziyarete gelenlerin zorluk çekmemesi en büyük isteğimizdi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçemizin şehidi Fikret Özer'in mezarının bulunduğu alanla ilgili eksikleri yerinde tespit ederek acil olarak düzenleme çalışması talimatı verdi. Bu talimatın hemen ertesi gününde de belediye ekipleri çalışmalara başladı. Birkaç gün içerisinde çalışmaların tamamlanacağı belirtildi. Başkan Taşçı'ya teşekkür ediyoruz. Kısa süre sonra Fikret'imize yakışır bir şehitlik ortaya çıkacak" diye konuştu.

Çalışmaları görmek için oğlunun mezarı başına gelen şehit babası Celal Özer, "Oğlumun şehit mezarıyla ilgili çevre düzenleme çalışması yapılacağını duydum ve hemen geldim. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ediyoruz. Bir şehit babası olarak ülkemizde başka şehit acıları yaşanmaması için dua ediyoruz. Allah hiçbir anne babaya bu acıyı yaşatmasın. Çevresinde sevilen biri olan Şehit oğlum Fikret Özer'in mezarına sağ olsunlar çok ziyaretçi geliyor. Bu düzenlemeler oğlumun sevenlerine de kolaylık olacaktır" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atakum'dan Şehit Fikret Özer'e Vefa - Son Dakika


Advertisement